- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorlin
őstag
válasz
Erasmus
üzenetére
Köszönöm!
Majd megpróbálom,úgy néz ki hogy most a nyolcas jó.Csak azt nem értem ha a kilences elvileg jobb újabb,akkor miért van az hogy a nyolcas még felismerte a "tapipadot" a laptopon a kilences már nem
és a megbízhatóságtól sem vagyok elhűlve.
Még amit meg szerettem volna kérdezni hogy lehet windwows-os betűkészletet telepíteni ,már nagyon sokszor próbáltam le is tölti de valamiért nem telepíti ,van esetleg valami weboldal egy parancssorral ami megkönnyíti ezt a telepítést
?Még egyszer köszönöm.Üdv.
-
gorlin
őstag
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!
Nagyon tetszik a kilences Fedora ,csak az a bajom hogy mondjuk felteszem a laptopra,felteszem egy másik gépre és ha elindítom az automatikus frissítést,akkor nem frissit,kiir egy hibaüzenetet(sajnos nem jegyeztem fel és már a nyolcas van fent) utánajártam és azt írták külföldi forumokon,hogy a yum update-el elvileg működnie kell.
Gyönyörűen letölti a frissítéseket ,telepíti ,ujraindítom és utána már nem jön be a grafikus felület csak a nagy sötétség.Mit csináltam rosszul?A másik ami nagyon fontos lenne:Most rátettem a laptopra a 8as fedorát.Ehhez a verzióhoz van olyan program ami mindig minimumon tartja a feszültséget?Felinstalláltam a kpowersavet ott be tudom állítani hogy max 1000Mhz de,olyat szeretnék ami mindig a legkisebb feszültségen tartja a processzort,mivel így nem fog felpörögni a venti annyiszor.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
gorlin
őstag
Sziasztok!
Telepítettem egy fedora core 9-et.Próbáltam frissíteni hibát ír ki.
Beírtam hogy yum update.Szépen letöltötte frissítette.Ujraindul a gép se kép se hang
Feltelepítettem a fedora core 8-at és azzal ugy néz ki rendben lesz minden.Azt szeretném kérdezni hogy mennyivel vagyok hátrányban hogy 8ast használok.Kevesebb a frissítés?már nem foglalkoznak vele?
Nem nagyon tudom ezeket a dolgokat.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és a megbízhatóságtól sem vagyok elhűlve.