- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller #1299 üzenetére
Na majd meglátom. Amúgy livna rpm van valahol? Vagy a régi .repó fájlt hegesszem?
-
-
Vladi
nagyúr
Nah lassan felkészítem a rendszer a ménykű nagy telepítésre.
Valakinek van nVidia drivere? hupon panaszkodtak rá.
-
valóságépítő
tag
válasz
rokefeller #1296 üzenetére
user tudja mit csinál
ill. azt gondolja, de tanulni csak így lehet
köszönet a linkért, meg a guide-okat is átrágom
kiskoromban nekem ez volt a roots, mostmár inkább reagge roots megy meg sudo
-
rokefeller
senior tag
Fedora 9+8 personal guides ezt most találtam, hasznos lehet a zöldebbfülűeknek
-
rokefeller
senior tag
válasz
valóságépítő #1294 üzenetére
Mégegy kétlábon járó security hole :-)
Aktuálisan nem tudsz autologinelni, az új GDM ezt nem tudja épp, de meg lehet oldani úgy hogy TimedLogint használsz, és 0 másodperc várakozást állítasz be
bővebben a gdm settingjeiről itt:[link] -
valóságépítő
tag
haller
fent van itt is a 9, vboxban
abban tudna valaki segíteni hol lehet az autologint megoldani?
gdm környékén kutakodtam, de ott nem találok ilyesmit.
-
MÁR csak 1 nap!
-
rokefeller
senior tag
válasz
ngabor2 #1283 üzenetére
hát ezaz, kevés a hajtóerő. gyanítom ma ha valaki egy hét után nem dobja el a disztróját, az azt jelenti hogy hajlandó volt kijavítani pár nyűgöt, és használja egészséggel, és innen egyenes az út oda ahol te vagy én vagyunk, hogy elhiszem én hogy az is jó, de egy piszlicsáré kis hiba miatt nem fogunk teljes rendszert cserélni. ezért unom amikor egy bugra az a válasz hogy használjak ubuntut, vagy debiant, pláne akkor amikor mondjuk egy olyan komponens bugos, ami ugyanaz minden disztróban, vagy amikor a hibát a különböző hardver okozza.
-
Vladi
nagyúr
válasz
ngabor2 #1283 üzenetére
Üdv a kék topikban! Honnan tudjuk, hogy az tényeleg ubuntus konzol részlet?
Egyébként mostanában pont fordítva van, a redhat a fedóra.
De megoldom én neked semmi perc alatt az apt-cache serach problémádat:su -c 'ln -s /usr/bin/yum /usr/bin/apt-cache'
Van fedórára is apt-get
családi perpatvar
-
qwertly
addikt
Sajnos most sem megy a fedorám mert amikor sikerült a text módban tovább lépnem akor szépen feltelepíttetem mindent de az utolsó lépésnél kiírta,hogy csökkentett módban indítsam el.DE utána semmi,a vista töltődött be,úgy látszik a 9 nem lesz a kedvencem a 8 szimpi volt de itt valahogy mint kezdő linuxos nem boldogulok.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
delacct #1282 üzenetére
jelenleg igen kicsi a hajtóerő, hogy valamelyik ubit legyaluljam, és ismét kipróbáljam a fedorát. egyszer volt, kb. 3-4 hétig, debian helyett. de túlságosan debhez vagyok szokva, valszeg itt is állandóan írogatnám az apt-cache search parancsot... csak nem biztos, hogy túl sok értelme lenne.
mielőtt valaki félreértené: nem állítottam soha, és valszeg nem is fogom, hogy a fedora kevésbé lenne jó, mint bármelyik más, desktopra tervezett disztró. csak más. egy fc-hez szokott user jó eséllyel az ubitól, vagy a debtől kapna idegbajt.
Tuschke: az ubuntu az debian... vót valamikor. mint ahogy a fedora meg redhat. csak azóta az idő vasfoga ólomlábakon elrepült fejünk fölött.
-
qwertly
addikt
Köszönöm a gyors választ kifogom próbálni
.
-
qwertly
addikt
Sziasztok a fedora 9 feltettem a notira a vita melé fel is ment igaz,hogy a hálózatot nem tudom be álitani,de ugyan ez a telepitö dvd már az asztali gépre nem megy fel a vista mellé.Amikor a lemez elenörzésnek vége akor betölt valamilyen adatokat én olyat tudtam elolvasni,hogy valamilyen anakond
és utána elsötétül a képernyő is kiírja,hogy a OUT OF FREQUENCY ennyi.Itt mit tudok én kezdeni?
-
rokefeller
senior tag
válasz
Neil Watts #1269 üzenetére
VirtualBoxban nálam is qrvalassú, asszem 24-es kernel felett minden linux, de a fedora rawhide kb 5 perc alatt jutott el a gnome-ig, livecd... ehhez képest installálva teljesen jó, lehet valami bug vagy a virtualboxszal. olvasgattam, és a guest additions telepítése, meg a virtualizáció engedélyezése elvileg megoldhatja a problémát
-
ZCoyote
őstag
válasz
Neil Watts #1274 üzenetére
Nem baj, így is értettük
A rawhide repo-k azok milyenek?
-
válasz
Neil Watts #1273 üzenetére
a lassú és a lehet között egy vessző hiányzik..
-
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts #1269 üzenetére
Nekem gyorsan betölti a gnome-ot, pedig titkositott fájlrendszeren megy.
sudo bubuntu cp .// //devnull
-
ZCoyote
őstag
Sorry, kicsúsztam a modból.
Az tetszett, hogy egy külső usb-s vinyóra tettem fel és alapból felajánlotta, hogy a grubot is arra teszi és utána sem kellett a menu.lst-t szerkeszteni.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Neil Watts #1258 üzenetére
Igen.
Más: Nekem vhogy szimpatikus egyébként a sudo-zás.
-
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts #1266 üzenetére
vegyes érzéseidről posztoljatok kérlek.
-
-
-
delacct
tag
core2 és a tudathasadás.
-
válasz
Neil Watts #1262 üzenetére
Szia!
SZVSZ várjuk meg a véglegest mert az azért úgy biztonságosabb...
-
-
delacct
tag
válasz
valóságépítő #1257 üzenetére
Alapvető betegsége a bubuntunak a sudo.
nincsen direkt root felhasználó, azokat a parancsokat, amiket rendszergazda módban akarsz kiadni, sudo után kell írni.
Ez az alapvető linux filozófia sárbatiprása.
Bubuntu off./On
Mostmár gui csomagkezelő is van örömmel láttam.(eddig is volt csak üresen)
-
Vladi
nagyúr
válasz
valóságépítő #1257 üzenetére
Mint egy rendes linuxban: van root.
-
-
valóságépítő
tag
őöö... bocsánat, azt hiszem kicsit félrement a dolog... nem állt szándékomban flémelni, csupán egy poént elsütni, hogy sulphur meg hardy heron mennyire lüke elnevezések. De az októberi intrepid ibex majd úgyis übereli mindkettőt
egyébként ez a sudo-s dolog miért gáz? ill. hogyan működik a fedóránál?
peace
-
ZCoyote
őstag
válasz
Neil Watts #1254 üzenetére
Hát én most hibernáltam egyet. Aztán a power gombbal kellett elindítanom a gépet mert beállt mint a hal szeme.
-
ZCoyote
őstag
Én már a kénköves ménkű alól írok
Eddig jó. Pluszpont, hogy egyből be lehetett lőni a wifit. -
-
-
rollins
őstag
Hát erős a gyanú hogy firefox3 csinálta, igazatok van, de fura hogy (livna, fedora) csomagok frissítése után kezdte, előtte nem volt bajom vele. Frissítettem a remi.collet -ról a firefox3 betat a 20080506.-ára és az xulrunnert. Most egyenlőre nem teker, talán meggyógyult.
-
zoltanz
nagyúr
Én kivárom azt a pár napot nem múlik semmi rajta.
Eddig is mik a rendszerkövetelményei, ill. min megy elfogadhatóan jól (memóriára gondolok)?
A Firefox -ból mely verziót tartalmazza (béta nem)? -
delacct
tag
Legyen szeretet és béke a linux világában.
Igen ezt sok emberkének felfoghatatlan,hogy ma már közel minden disztribúcióban azonos "szolgáltatások és csomagok" érhetőek el.
Könyvtárszerkezeti,függőségi illetve csomagkezelő külömbségektől eltekintve
nekem tényleg a szivem csücske az RH vonal.
Ennek oka talán a keményfejüségemben keresendő,nagyon rühellem azt a fajta hozzáállást ami néhány debian és bubuntu disztribúciót körülleng.
Érdekes módon Unix táboron belül nem látok ekkora ember embrnek farkasa hozzáállást,pedig nálunk is van Unix platformot használó családtag szépszámmal.(OSX)
Nekem nyugodtabb szárazabb érzés a Linux mint az MS vagy UNIX vonal.
Mindezektől függetlenül nem szeretnék téritgetni sem más disztrók felhasználói köréből,sem MS körből,hiszen szépszámú tábora van már ma is az Open Source világnak.A tendencia pedig igencsak a parancssoros linuxtól--->>> a teljesen userközpontú gui linux felé vezet desktop oldalon.Ennek legszebb bizonyitéka a
Fedora 9. -
rokefeller
senior tag
ja, az elég kínos ha egy soundserver nem tud zenét lejátszani :-) nekem szerencsére ilyen bugomnem volt. Az egyetlen parám vele, hogy nem démonizáltam még, ezért az mpd korábban indul. Viszont a 9-esen out of the box ment a hang, gnome eseményhangok szintjén. Ha ezt merték, akkor gondolom már kiküszöbölték a te bugodat. a sudo,iptables, single mögé én odaírnám még a xorgolást, meg a system-config-samba hiányát :-)
-
Vladi
nagyúr
Lehet holnap este nekilátok! Nehogy má kimaradjak a buliból.
Pulseaudiot csak azért utálom, mert 8-ban volt egy bug. Ami miatt nem volt hajlandó zenét lejátszani. Akkor leszedtem, vissza sem raktam. Úgy látszik nem mindenkit érintett ez a bug.
rollins!
A messagesben lévő üzenet szerintem tök normális. A tekerést én is tapasztalom. Egyre valószínűbb, hogy a FF3b5 okozza. Majdcsak javítják.
core2!
Igen, az május 13. Csak azt nem tudom, hány óra és milyen időzóna. Utána kéne nézni. Kb Mo.-on délután 2-4 szokott lenni. De leagalább már most szinkronban vanna a mirrorok és lehet egyszerre felnyitni őket.
rokefeller!
Legyen szeretet és béke a linux világában. Az a térítés, meg utálat nem több, mint családi perpatvar.
Ha megint jönnek okoskodni az uborkák van már pár dörgölőm:
sudo? iptables? single? hmmm...? -
rokefeller
senior tag
válasz
delacct #1243 üzenetére
Igazából presztizsen kívül nincs sok értelme a nyitott mirrorokra vadászni, ugyanis a beta szerintem elég stabil volt hogy felmenjen bárkinek, onnan meg csak egy update, és gyakorlatilag kész vagy. Amit az előbb írtál, az unstable redhat meg debian vonatkozásában. hát, én elégedetten használom a fedorát, semmi bajom vele, de az egyik ubuntu júzer haverom állandóan cikiz, meghogy álljak át, és mindig van valami szerencséje... pont akkor dob a yum dependency error, múltkor a szkennert nem ismerte fel a 8-as fedorám, az ő ubija meg igen... namost én nem vagyok az az orraládörgölős, és nem szoktam neki azt mondani hogy nekem meg nem kell xorg.conf-ot túrni ahhoz hogy az ősi monitoromon értelmes felbontása legyen a gdm-nek, és ne lógjon ki 20 pixelnyit balra... Stabilitás meg :-) pont egy hete volt egy frissítés, ami úgy k*rta el a gnome-session -jét, hogy úgy kelle új júzert kendácsolni, meg átvinni a régiből az adatokat. namindegy, a lényeg, linux user ne legyen linux usernek farkasa, meg remélem ezt a térítést is kinövik az ubuntu userek, a redhat gyűlöletet meg a debian userek.
-
delacct
tag
[jelenleg nyitott mirror] Mielőtt elfáradtok a keresésbe.Itt már van live cd is vladi úrnak.
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts #1240 üzenetére
Nos én nem próbálgattam a beta verziót sem vmware,se éles helyzetben szóval erről érdemben nem tudok mit nyilatkozni.
cca.24 óra használat után nem tudok konkrét hibát problémát emliteni.
vinyótekerést én nem vettem észre,megjegyzem előtte Vista volt ezen a merevlemezen,no ott volt tekerés.
összességében ez a disztribúció nálam jelenleg vezeti a mezőnyt,bár fizetős változatok közt a powerpack mandriva sem rossz.
Szerintem ha az emberek kicsit jobban ismernék ezt a disztribuciót akkor kevesebb
bubuntu juzer lenne,mert nagyságrendekkel stabilabb az unstable redhat mint az unstable debian.
Akinek esetleg kell egy fedora 9 és pesten a nyugati környékén van dobjon privit. -
válasz
Neil Watts #1240 üzenetére
MOD:
Virt. gépben a DVD test után errort ír b***za meg...
Lehet én vagyok a hülye, de a release day az máj. 13ra van írva ugye?
A fedoraproject.org-on még mindig 3 nap van írva.... 14.-re lesz akkor meg vagy hogy?MOD2: azt a számlálót ami a fedoraproject.org-on van azt be lehetne illeszteni a hozzászólásomba?
-
-
rollins
őstag
válasz
rollins #1236 üzenetére
Kicsit túrtam a netet, de még nem akarom elkiabálni, de lehet hogy a nfs, nfslock elindítása megoldja és rootnak a .gconf létrehozása vagy másolása (/etc/gconf-ból). Előtte nem kellett ez, nem értem most miért. Állítólag a ki*** ORBit -nak kell. Ez hasonló lehet mint a windózos .net kerterendszer.
Lehet hogy semmi köze hozzá, de az is lehet hogy egy bugos gnome-gdm frissülése miatt lett ez a hdd pörgetős helyzet, csak fura hogy nem használtam előtte gdm-et. Beléptem root-tal gdm-mel, mindjárt lett a rootnak .gconf fileja (persze be is lehet másolni.) Aki érti az összefüggést, az tud valamit.De lehet csak az a nyavalyás .gconf kell a rootnak.
-
rollins
őstag
Nem tudom a fax történt itt, de teker a hdd mint az őrült és nem tudom mitől. 19 csomag frissült és úgy néz ki azóta. A messages logban időközönként ezt látom:
May 11 00:31:27 localhost gconfd (rollins-28182): indulás (2.20.1 verzió), pid: 28182, felhasználó: "rollins"
May 11 00:31:27 localhost gconfd (rollins-28182): A(z) "xml:readonly:/etc/gconf/gconf.xml.mandatory" címet sikerült feloldani egy csak olvasható konfigurációs forrássá a(z) 0 pozícióban
May 11 00:31:27 localhost gconfd (rollins-28182): A(z) "xml:readwrite:/home/rollins/.gconf" címet sikerült feloldani egy írható konfigurációs forrássá a(z) 1 pozícióban
May 11 00:31:27 localhost gconfd (rollins-28182): A(z) "xml:readonly:/etc/gconf/gconf.xml.defaults" címet sikerült feloldani egy csak olvasható konfigurációs forrássá a(z) 2 pozícióban -
valóságépítő
tag
akkor lassan elindíthatjuk a versenyt:
melyik a leghülyébb nevű disztró
-
delacct
tag
Mert hivatalosan a repók még (kivéve livna) nem elérhetőek. Lásd gui csomagkezelővel.
Pulseaudio nálam rendben.
A kikerülés meg tulajdonképpen nem hiba,pusztán csak amig felkerültek ftp tükrökre a lemezképek,addig lehetett néhány óráig hozzáférni.Mostmár zárták a tükröket,és csak pár nagyobb p2p oldalon maradt fent a DVD lemezkép.
Egyenlőre nemtudok szokatlant,vagy kirivóan rosszat irni. -
Vladi
nagyúr
Na mi ez a Fedóra láz?
Én azért megvárom a hivatalos kiadást. Utána rakom fel. Lehet, hogy ez nem véletlenül került ki. Kell egy kis felhajtás.
delacct!
A pulseaudiot lehet már rendesen használni? Hogy érted, hogy csak konzolból megy a csomagkezelés. -
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts #1227 üzenetére
Repo-k jelenleg csak konzolból nyújtják tudásukat!
Amúgy én teljesen elégedett vagyok,minden simán felment, Ati külső drivere nélkül is van 3D gyorsitásom (Radeon 9550).
Clean install volt,titkositott LVM eredetileg is tervben volt.
Videólejátszás tökéletes minden beállitás nélkül Xine és VLC használatával.
Skype,Emesene,Deluge kocc nélkül felment.Amúgy meg kérdezzetek.
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts #1227 üzenetére
Igen.
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts #1225 üzenetére
3.3 Gb tegnap hivatalos repóbol leszedtem én is. pár hsz-el előbb linkeltem egy képet róla.
tess
-
-
-
qwertly
addikt
Sziasztok nem tudom kivárni a napot úgy-hogy torrentröl kezdtem leszedni a fedora 9,ez az?Lehet már,hogy a torrenten kint van?[link]
-
-
delacct
tag
Livna repó megyen a sulphuron.
-
delacct
tag
válasz
Neil Watts #1218 üzenetére
kicsit olvass vissza. Már szedheted. Én pl erről irok.
-
-
delacct
tag
http://kepfeltoltes.hu/080510/K_perny_k_p_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Fedora 9 alól irom e sorokat.
Firefox flashplayer kapásból nem települ... -
delacct
tag
http://mirror.internode.on.net/pub/fedora/linux/releases/9/Fedora/i386/iso/
Hivatalos mirror nyitvafelejtve.
Aki akarja tőltheti. -
-
Vladi
nagyúr
Ne rendetlenkedjetek!
Ejnye na! Csak semmi warez.
-
delacct
tag
válasz
rokefeller #1212 üzenetére
Lossless gyüjteményből hiányzik.Most azt a többi 6 Terra zenét dobjam el?
-
delacct
tag
-
rokefeller
senior tag
válasz
qwertly #1206 üzenetére
ok, akkor itt cseppet elbeszéltünk egymás mellett, szóval a wlan adapterhez természetesen kell a neki megfelelő modul:
Ha intel adaptered van, akkor az régebbiekhez ipw, az újabbakhoz iwl driver kell (pro 2100/2200 az ipw, a 3945 meg mittudomén az iwl)
Broadcomnál le kell szedni a b43-fwcutter nevű csomagot, asszem benne van a deafult installban live cd-nél, emellé kell szedni egy firmware-t a [link] oldalról és ezzel a fwcutter cuccal kibontani a firmware-t(részletes leírás itt: [link])
atheroshoz meg egyébhez még nem volt szerencsémÉs mielőtt azt mondanád hogy ez mennyire bonyolult az ubuntunál meg mennyire egyszerű, nos, ez cseppet sem bonyolult, tény hogy az ubuntuban ez egyszerűbb, de ez a szabadság ára a fedoránál :-)
ezután ha egy NetworkManager újraindítás után működnie kell a wifinek
-
qwertly
addikt
válasz
rokefeller #1205 üzenetére
Szia sajnos nem megy az ubuntu alatt csak engedélyezni kellet a zárt meghajtót it meg kellet külön vadászni windozos fájlra és bemásolni.De majd talán a 9 jobb lesz,össze akartam párosítani a nokia telót a kékfogal fel is ismeri ki is írja a telefonra,hogy írjam be a kódot de a monitoron nem látni,hogy milyen kódot kellene beírni.
-
qwertly
addikt
Sziasztok ubuntu után újra feltettem a ferdorát mert szimpi
,de van egy pár gondom dell notira tettem a vista mellé és nem tudom a wlan beállítani.Egy ruter osztja meg a netet asztali gépe és a noti között,banális a kérdés de mit kell beírni az átjáró és az ip címre
.Vagy van olyan oldal ahol leírják a wlan beállítást?másik amikor a hálózat beállítást állítgatom valamilyen kulcsot kér de nekem nincsen semmilyen kulcsom itt mit tehetek?
-
rokefeller
senior tag
naigen, de céges környezetben, irodai desktop más igényeknek van kitéve mint egy otthoni gép, pláne ha a fedora filozófiáját vesszük figyelembe. nálam fontos hogy sok alkalmazás és a legújabb cuccok rendelkezésre álljanak, mert szeretek babrálni velük... a biztonság és a stabilitás közel sem élvez akkora prioritást mint az infinity és a freedom :-) az EPEL-lel nekem az a fura, hogy amikor megvolt a merge, akkor alakították ki a kojit is, amivel elvileg nyílt és egységes lett a buildelés, én nagy naívan azt hittem csak a specfileokat kell kicsit reszelni majd, és kész is lesz az összes csomag az EPL számára is, ezekszerint ez nagy tévedés volt
-
Vladi
nagyúr
válasz
rokefeller #1201 üzenetére
Használható az epel. Lényegében a core 6 csomagjait viszik tovább. A cent 5 meg ugye a core 6 reinkarnációja. Viszont simán nem nagyon mennek a core6 csomagok cent5-ön, csak az epelen keresztü. Próbáltam.
De nincs benne sok érdekes csomag. Többnyire libek. Inkább akkor az atrpm.forgatni is nehézkes rá, mert régiek a csomagok benne. De régebbi forráskód fordul. Én pl: az audaciousszal szenvedtem egy sort. az 1.3.2 lefordult.
Desktopra akkor kiváló, ha mondjuk egy cégnél van 15 gép, meg 3 szerver. A gépeken kell vagy 5 féle progi. e-mail ilyenek. Na akkor nincs jobb választás.
szerk: most nézegetem az epel csomikat.
Nagyon kevés cucc... pedig az elképzelés jó és szükséges. Van viszont kívánságfal.
-
rokefeller
senior tag
nyilván én sem ugrok az opensolarisra, pláne mert amit előnyként említenek, az nálam szükségtelen, sem dtrace-t, sem zfs-t nem igénylek különösebben, ellenben compizt meg pulseaudio-t. a centos és a rhel pedig szerintem nem igazán jó választás desktopnak, az általad említett okok miatt. bár, ha jól emlékszem a fedora 7-es nagy merge idején mintha megjelent volna egy EPEL (Extra Packages for Enterprise Linux) nevű repo, nem tudom azzal mi lett, használható-e a CentOs-sal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Politika
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest