Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoja
tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Hát, én pl. pont ez a kategória vagyok. 2007-ben regisztráltam, 900+ ismerős, de ami ennél is fontosabb, vállalkozások oldalait is adminisztrálom, több csoportban is benne vagyok, van ahol adminként is. Na, ezt újra felépíteni, beállítani, az nem kis munka, és ahogy mondtátok is, semmi garancia nincs rá, hogy 2 hét múlva ne történjen meg ugyanez még egyszer... vagy bármikor, akár egy másik funkciónál is.
Az egész Facebook amúgy egy túlburjánzott, sokváltozós, nem túl jól strukturáltan felépített átláthatatlan kódhalmaz, ami ráadásul folyamatosan változik, gyakran úgy, hogy az egyes modulokban lévő hivatkozások sem követik le. És akkor ebbe próbálnak beleszólni mindenféle félautomatikus vagy automatikus módon, scriptelve, ahol aztán hullik a forgács rendesen. Vállalkozásként megszámlálhatatlan, hogy az elmúlt években hány ilyen változást kellett lekövetni, és a vége mindig az volt, hogy még több hirdetési pénzt kellett beleölni a rendszerbe, hogy ugyanazt az elérést hozza a hirdetés... Szóval az egész platformmal baj van, nem is kicsi - a fél világ ezen lóg, üzlet, marketing, média, politika - úgy ahogy van, ez egy időzített bomba, szerintem. Csak idő kérdése, hogy a jelen állapotából kiindulva mikor omlik össze az egész struktúra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Indulhat a mélytengeri rettegés, premier előzetesen a Cthulhu: The Cosmic Abyss
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Kingston A2000 250GB NVMe SSD
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_