Új hozzászólás Aktív témák

• Orionk

senior tag

válasz #27441408 #15522 üzenetére

Szia !

Ma én is telepítettem a Messengert, mert most már nem engedi böngészőből nézni az üzeneteket.
    Nekem nagyon fogja a telefonomat. Kikapcsoltam mindent a messengerben, hogy semmilyen jelzést ne adjon, ha valaki ír. Majd, ha belépek, akkor látni fogom. Minden elérhetőségemet is levettem minimálisra, pl. kérte, hogy a telefonomon a címlistából vehesse be a címzettjeimet és adjam meg a telefonszámom, stb. Ezeknél nem adtam meg semmit.

Így elindítva a messengert, kb. 30 másodpercet várok, mire beindul és beinduláskor a telefonomon a fentről lehúzható menüben megjelenik az Androidos ikon, hogy kevés a szabad terület.
    Holott a beállításokban a telepített alkalmazásoknál minden, amit lehet át lett helyezve már az sd kártyára és mutatja, hogy az elérhető 416 MB ból 371 MB szabad.
    Mindezek ellenére a messenger indításakor előjön a kevés lemezterület ikon és néha a LOW MEMORY jelzés is a jobb felső sarokban.

Mégis kénytelen voltam telepíteni, mert pl. hogyan küldjek ismerőseimnek fotókat? Például ma édesanyámnak akartam 4 képet küldeni egy virágról Facebook üzenetben. Lefotóztam a telefonommal a virágot (nem volt fontos, hogy minőségi kép legyen, ezért a telefonommal) és ha nem telepítem a messengert, akkor nem tudtam volna elküldeni... Telefonomról mindig másolgassam át a képet a laptopomra, hogy el tudjam neki küldeni a képeket Facebook üzenetben a laptopról?

Szóval gáz... :F

Új hozzászólás Aktív témák