- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziasztok!
hát nézegettem, próbálgattam ezeket de valami nem ok.
Delila_1 megoldása lenne eddig a legjobb. Bár az sem az igazi. Ott a gondom, hogy magát a munkafüzetet menti el az excel egy txt file-ba. Nekem az kellene, hogy:
adat ami a file-ba kéne hogy kerüljön az generator sheet M4-es cellában van. És a file név amiként ezt el kéne menteni ugyanezen a sheet-en a N4 cellában van.Fire/SOUL/CD igen, ezt ismerem,
csak azt nem tudom hogyan tudnék megnyitni egy üres txt file-t, majd mentéskor elnevezni, illetve adatok írni bele.ja, és még annyi rafkó lenne a dologban, hogy kiterjesztés nem kéne a file-nak. Bár ez már a legkevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z10 Plus Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak azt nem tudom hogyan tudnék megnyitni egy üres txt file-t, majd mentéskor elnevezni, illetve adatok írni bele.
Fferi50