Hirdetés
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
szeretném a segítségeteket kérni!
Sajnos sose mélyedtem jobban bele az excel rejtelmeibe, na jó az igazság az mikor 10 éve tanultam akkor se nagyon foglalkoztam vele, és azóta valahogy sose kellet függvényeznem.De most holnapra kellene valamit a munkahelyemen alkotni de lövésem sincs hogy álljak hozzá, feltételezem egy Excel expert usernek csak egy kis khm ... +kézimunka"
?szóval a mellékelt képen az excelből van kiollózva a kép (excel filet nem lehet csatolni?)

remélem látható
szóval van 3 termék azokhoz rendelve a max szerszám kapacitás együtt és külön stb. (vannak közös szerszámok +Termék 2-3 közös gyártósor stb. ez bonyolítja a dolgot)
Kellene valami olyan HA függvény (vagy más) ami a PO-kat (rendelések) nézi/jelzi hogy végrehajthatók-e van e elég kapacitás stb. Kell nézni Termék1-2 öt egymáshoz a Termék3 hoz ill együtt. Remélem érthető mit szeretnék, ha van kérdés várom (bár most indulok csak haza 1-2 óra míg tudok válaszolni + igazából nem a területem ez a kapacitás számolás és igazándiból át se látom a dolgot.)
Persze tudom jó lenne valami prioritási sorrendet is megadni a termékek közt(?) de ezt nem tudok. Ha csak valami képlet vázat adtok amin eltudok indulni/feltudom mutatni holnap annak is örülnék egyedül ma délután semmire se megyek!
Nagyon köszönöm (életmentés szintű segítség)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hyundai, Kia topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
?
Fferi50