Hirdetés
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
szeretném a segítségeteket kérni!
Sajnos sose mélyedtem jobban bele az excel rejtelmeibe, na jó az igazság az mikor 10 éve tanultam akkor se nagyon foglalkoztam vele, és azóta valahogy sose kellet függvényeznem.De most holnapra kellene valamit a munkahelyemen alkotni de lövésem sincs hogy álljak hozzá, feltételezem egy Excel expert usernek csak egy kis khm ... +kézimunka"
?szóval a mellékelt képen az excelből van kiollózva a kép (excel filet nem lehet csatolni?)

remélem látható
szóval van 3 termék azokhoz rendelve a max szerszám kapacitás együtt és külön stb. (vannak közös szerszámok +Termék 2-3 közös gyártósor stb. ez bonyolítja a dolgot)
Kellene valami olyan HA függvény (vagy más) ami a PO-kat (rendelések) nézi/jelzi hogy végrehajthatók-e van e elég kapacitás stb. Kell nézni Termék1-2 öt egymáshoz a Termék3 hoz ill együtt. Remélem érthető mit szeretnék, ha van kérdés várom (bár most indulok csak haza 1-2 óra míg tudok válaszolni + igazából nem a területem ez a kapacitás számolás és igazándiból át se látom a dolgot.)
Persze tudom jó lenne valami prioritási sorrendet is megadni a termékek közt(?) de ezt nem tudok. Ha csak valami képlet vázat adtok amin eltudok indulni/feltudom mutatni holnap annak is örülnék egyedül ma délután semmire se megyek!
Nagyon köszönöm (életmentés szintű segítség)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
?
Fferi50