Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
válasz
ALbeeeee
üzenetére
A két ellipszis gombként való alkalmazása:
Objektumon jobb klikk, makróhozzárendelés. Megjelenik a párbeszéd ablak, és felajánlja az EllipszisN_Kattintáskor nevű makrót. Rögzítés, és minden más nélkül rögzítés vége. Ugyanez a másik objektumnál is. A két "üres" makróba másold be a lenti kettőt. Az első megjeleníti a Téglalap 4-et, a másik elrejti. Ezekhez már kell az "ActiveSheet.", mert a makrók nem a laphoz vannak rendelve, mint az előző. Elérése: Alt+F11, a bal oldali listán kiválasztod a füzeted nevét, ott a Modules-t, és abban a ModuleN-ben találod meg.Sub Ellipszis1_Kattintáskor()
ActiveSheet.DrawingObjects("Téglalap 4").Visible = True
End Sub
Sub Ellipszis2_Kattintáskor()
ActiveSheet.DrawingObjects("Téglalap 4").Visible = False
End SubAz érvényesítés szövegei nálam egy fájlnál elmásztak, mindig más helyen jelentek meg, azért nem ajánlottam. Többet tettem egy lapra, és mindegyik ott jelent meg, ahova az utolsót helyeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50