- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cuci3
tag
Na, ez egy szép kérdés. Először is tőzsdén egy év kb 250 kereskedési napból áll (hétvége, ünnepnap lejön). Tehát mondjuk az OTP kereskedési napjait kellene alapul venni, aztán ahhoz rendezni a dolgot.
A BÉT-ről nem tudom hogyan tudod lehúzni az adatokat, de a Csopak alapján azt látom, hogy kezdetben csak azon napokon van adat, amikor volt kereskedés. De 1997.08.14-e után már minden kereskedési nap fel van sorolva. Csak sajnos amikor nem történt kereskedés, akkor üresek a cellák.
Javasolnám a portfolio letöltési honlapját. Igaz ez csak 1995-től indít, de csöppet jobb.
Miután megvannak az adatok, utána a következő fájl átnézését javaslom. Fkeres-sel meg lehet oldani a dolgot, csak kell elé egy HA, HIBÁS függvény is. Nem tom, hogy az fkeres utolsó lehetőségébe be kell-e írni a HAMIS feltételt. Ennek kipróbálását rád bízom.A szakdogámnál én is BÉT a 18 részvényének adatait használtam. Nem tudom, neked mire kell, de szerintem érdemes átgondolni, hogy kell-e mind az 50 részvény, illetve részvényenként minden adat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest