Hirdetés
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ablutor
csendes tag
válasz
Fferi50
üzenetére
üdv
köszönöm a választ, a könyveim azok rendben vannak csak aki azt segített megoldani már nem érem el (külföldre ment) én naivan azt hittem ,hogy a könyvek jellemzőit átirom a lemezekre jellemző információkra akkor működni fog ...pl. az iró -helyet - az együttes neve, a könyv címe - lemez címe...és igy tovább, de "természetesen "...NEM igy lett.! ha jól emlékszem "pivot"táblával ( ??) oldotta meg és a Fontos utasítás az volt, hogy CSAK az első munkalapon kellett mindig beirnom az új "szerzeményt" vagy kijavítani ha valami hibát vettem észre ... és az "végigment" minden munkafüzeten...szóval kicsit naiv voltam úgylátom, mégegyszer köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Horgász topik
- iPhone topik
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest