- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Megoldást kerestem egy problémára és leírás alapján az XKERES függvény volt a legkézenfekvőbb. Megcsináltam a függvényt ( =XKERES(J47;'Saját termelés'!I2:AN2;XKERES(Előrejelzések!F50;'Saját termelés'!A3:A42;'Saját termelés'!I2:AN42)) ), azonban az irodában nem az Excel365 fut, így Hibás lett minden mező...
Alternatívaként olvastam az Index Match függvényekről, de nem használtam még soha és példák szerint szerintem másképp működik, mint ahogy hasznosnak látom.
A függvénynek az a lényege, hogy először az itt - [kép] -, a felső sorban látható dátumot keresi a másik táblázatban, majd az alatta lévő termékmegnevezést a másikban és visszaadja az értékét, ami a másik táblázatban adott terméknév és dátum kereszteződésénél található.(J47 dátum, amit keres,
Saját termelés!I2:AN2 - másik táblázat dátum sora, hó első napjától az utolsóig, előre beírva,
Előrejelzések!F50, termék neve, amit keres
Saját termelés!A3:A42 - másik táblázatban a termékek nevei, amik között keresnie kell
Saját termelés!I2:AN42 - ahonnan (a dátum és a termék nevében kereszteződéséből) az értéket vissza kell adja.)Tudtok javasolni alternatívát XKERES-re, ami nem túl bonyi? Sajnos kevés idő jut ezt szerkeszteni, szeretnék céltudatosan újra nekiállni.
Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50