- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Nyitlocker
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulanjoe
tag
hali....
még régebben jártam erre ugyanezzel a problémával, de akkor egy kis trükk megoldotta a bajom, viszont most nem tudom mitévő legyek.
Adott egy rakat log fájl, amiből ki kellene szednem excel táblázatba az ott található infókat, külön oszlopba, és ez még nem lenne elég, de ki kell szedni az oda nem illő sorokat, amelyek nem zenei számok ugy mint mint jingle-k, reklámok, satöbbi.[link]
Ez egy rádió háromhavi termése zenei téren, szóval nem kicsi meló, hogyha az ember egyenként akarna belevágni.
A kérdésem a következő: létezik e valamiféle skript, program, bűbáj, vagy bármi ami az alábbi táblázatot tudná kihozni a logokból. (persze minden nap külön lementve)
[link]
valami ötlet???
tudom, miért nem fogadunk programozót, vagy valakit, de hát ezt most a nyakamba varták megint, és a főnöknek ugyebár visszapofázni nem lehet.
előre is kössz a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50