- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
North15
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket. Lehet bonyolultan fogalmazok, de nem tudom, mely paraméterek fontosak.
Szóval:Adott két munkalap. Az elsőben vannak az adatok, a második pedig kezdésnek (a makró futtatásával) mindig üres. Ide, a másodikba kerülnek át makrón keresztüli másolással egymás mellé és alá az első fül bizonyos adatai (dátumok és szövegek). Ezzel nincs is gond, azonban miután végzett a másolással, folytatván a makrót, szükségem lenne a második fülön lévő következő üres sorra, ahova generált, majd újabb, de más szempontok szerint szűrt másolt adatok kerülnének.
A második fülön az adatokat tartalmazó oszlopok száma fix (8 db), de nem tudom előre, hogy az első másolást követően melyik oszlop hány sornyi adatot tartalmaz, egytől bármeddig lehet. Azaz lehet, hogy a B oszlop 13, az E 8 sornyi adatot tartalmaz, a többi meg csak 1-et. Bármilyen variáció előfordulhat, de az első sor mindig fel van töltve. Ebből a szituációból kéne a következő üres sor.
Azt tekintem következő üres sornak, amelyben a 8 oszlop közül minden cellának üres ("") a tartalma (formázás lehetséges). (A többi oszlop garantáltan üres.)Hasra a Cells.SpecialCells(xlCellTypeLastCell) alkalmazásával próbálkoztam, de valószínű rosszul, mert néha működik, de többszörös futtattásnál néha megugrik, és (egyre) lejjebb lévő sorra mutat, mint ami szerintem az első üres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hardcore café
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval:
Fferi50