Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
North15
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiakban kérném a segítségeteket. Lehet bonyolultan fogalmazok, de nem tudom, mely paraméterek fontosak.
Szóval:
Adott két munkalap. Az elsőben vannak az adatok, a második pedig kezdésnek (a makró futtatásával) mindig üres. Ide, a másodikba kerülnek át makrón keresztüli másolással egymás mellé és alá az első fül bizonyos adatai (dátumok és szövegek). Ezzel nincs is gond, azonban miután végzett a másolással, folytatván a makrót, szükségem lenne a második fülön lévő következő üres sorra, ahova generált, majd újabb, de más szempontok szerint szűrt másolt adatok kerülnének.
A második fülön az adatokat tartalmazó oszlopok száma fix (8 db), de nem tudom előre, hogy az első másolást követően melyik oszlop hány sornyi adatot tartalmaz, egytől bármeddig lehet. Azaz lehet, hogy a B oszlop 13, az E 8 sornyi adatot tartalmaz, a többi meg csak 1-et. Bármilyen variáció előfordulhat, de az első sor mindig fel van töltve. Ebből a szituációból kéne a következő üres sor.
Azt tekintem következő üres sornak, amelyben a 8 oszlop közül minden cellának üres ("") a tartalma (formázás lehetséges). (A többi oszlop garantáltan üres.)Hasra a Cells.SpecialCells(xlCellTypeLastCell) alkalmazásával próbálkoztam, de valószínű rosszul, mert néha működik, de többszörös futtattásnál néha megugrik, és (egyre) lejjebb lévő sorra mutat, mint ami szerintem az első üres.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ASUS routerek
- Túra és kirándulás topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyomtató topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini PC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest