Hirdetés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Kipróbáltam, nem jött össze így sem, sőt rosszabb
. Az eredeti dátum, amiből a hónapot/napot kinyertem, abban óra perc is van, erre nem emlékeztem: 2017.01.01 19:06:23 (éééé.hh.nn ó:pp)
Valamiért a kimutatásban a szűrésnél ezt a formátumot jeleníti meg, nem csak a hónap/napot.Illetve mivel egy napot több sorban jelenít meg, az óra:perc eltérés miatt..Nagyon sokáig gondolkozik már akkor, amikor rákattintok, hogy választani tudjak. Hibát is dobott ki, hogy max 65534 sort tud megjeleníteni itt. Ki is akadt az excel,..
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Starlink
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az eredeti dátum, amiből a hónapot/napot kinyertem, abban óra perc is van, erre nem emlékeztem: 2017.01.01 19:06:23 (éééé.hh.nn ó:pp)
Fferi50