- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Kipróbáltam, nem jött össze így sem, sőt rosszabb
. Az eredeti dátum, amiből a hónapot/napot kinyertem, abban óra perc is van, erre nem emlékeztem: 2017.01.01 19:06:23 (éééé.hh.nn ó:pp)
Valamiért a kimutatásban a szűrésnél ezt a formátumot jeleníti meg, nem csak a hónap/napot.Illetve mivel egy napot több sorban jelenít meg, az óra:perc eltérés miatt..Nagyon sokáig gondolkozik már akkor, amikor rákattintok, hogy választani tudjak. Hibát is dobott ki, hogy max 65534 sort tud megjeleníteni itt. Ki is akadt az excel,..
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Az eredeti dátum, amiből a hónapot/napot kinyertem, abban óra perc is van, erre nem emlékeztem: 2017.01.01 19:06:23 (éééé.hh.nn ó:pp)
Fferi50