Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
Sziaasztok. Rákerestem az interneten a problémám megoldására, de mégsem tudom megcsinálni
Office 2010 jelenlegi nyelve HU, hogyan tudom ezt átváltani angolra? Ha ez sikerül, vissza tudom váltani magyarra?Tehát magát az egész programot át kellene raknom angolra. Egy holland kolléganőnek kellene csinálnom egy videót egy excel folyamatról, ő viszont nem ért magyarul. Bár szerintem simán ki lehet bogozni, de balfasz szegényke

Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Motoros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konteó topic
- Crimson Desert
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Office 2010 jelenlegi nyelve HU, hogyan tudom ezt átváltani angolra? Ha ez sikerül, vissza tudom váltani magyarra?
Fferi50