Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hy all!
Egy ismerősömnek kellen csinálnom egy(az én szintemhez képest) komolyabb excel táblát. Végső soron egy eladás-bevétel-leltár nyilvántartó izé lenne

Merhogy én ugye értek az Excelhez(gondolta ő),aztán csináljam meg neki
Naszóval már nagyjából megalkottam. Ott akadtam el,hogy szükség lenne egy olyan funkcióra,hogy mikor ő elad egy képet(nepáli selyemfestményekkel foglalkozik történetesen),akkor csak az adott kép kódját/számát irja be az eladások nyilvántartó táblába. És a kódhoz keresné hozzá az Excel a leltár táblában korábban megadott egyéb adatokat(ár pl.),majd ha beirja, hogy menynit adott el,akkor azt ki is vonná a megfelelő helyről a leltárban. Tehát alapvetően ez a két tábla lenne(persze az eladásokból idővel több,mert havonta kellene egy újat nyitni talán,hogy átlátható legyen,aztán idővel archiválni). Valahogy igy képzeltem én el.
Az is könnyen meglehet, hogy baromság
Tuti hogy nem sikerült érthetően megfogalmaznom,de nagyon hálás lennék,ha segitenétek nekem! Természetesen segitek kibogozni kusza mondataimat,és bármi plusz információra van szükség állok rendelkezésre(ha tudok
)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hegesztés topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Tesla topik
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az is könnyen meglehet, hogy baromság
Fferi50