- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Nem sokára kéne csináljak egy elég bonyolult táblázatot, szóval majd lehet, hogy rendszeres topiclakó leszek.
Elsőre egy gyors kérdés: ''össze lehet kötni'' két cellát? Arra gondolok, hogy ha az egyikbe beírok valamit az jelenjen meg a másikban is és fordítva. És ezt akárhányszor el lehessen játszani. -
Empityu
csendes tag
Sziasztok!
Excell be kéne nekem egy olyan makró, amely az utolsó kitöltött sor utánra viszi a kurzort.
Sajnos a makró szerkesztéshez még kevés vagyok, de igyexem.
Előre is köszönöm. -
situ
csendes tag
Help
Angol excelem van. Format Column vagy Row, Height vagy Width, itt lehet ugye beallitani a cellak nagysagat, a bajom hogy ez inch-ben vagy, hogyan tudom atallitani cm-re? A windowsban meglet csinalni, itt nem? Vagy csak en vagyok luke? -
lapa
veterán
mondjuk az tény, hogy az =123 mellett ugyanilyen módon megehetné a +123-at is ilyen esetben...
-
matekmatika
tag
-
p4t4
csendes tag
válasz
matekmatika #1993 üzenetére
Akkor nem értem....
Akkor azon a gépen volt valami mahinálva... mert most megnéztem...
Ha beirsz egy számot, mondjuk 11... ugyanabba a cellába beirsz egy másikat... mondjuk 14... akkor nem a 14-et fogja kiirni, hanem 25-t ír... érted???
EZ KELL NEKEM!!! -
p4t4
csendes tag
Vagy azt meg lehet-e csinálni, hogy ha beirok egy adatot (mondjuk: 464) és dolgozok más cellában... utána visszamegyek a cellába és beirok még egy adatot (mondjuk: 656) akkor ezeket összeadja.... tehát autoszumma legyen... nem pedig szar = jel beírás után:
x + y +z = összeg... értitek nem? -
p4t4
csendes tag
válasz
matekmatika #1990 üzenetére
jah... ezaz.. hogy office xp-t raktam fel a usernek, a másiknak meg 2000-je van...
Megpróbáltam azt, hogy az eszköztárat átrakom a 2000-es gépről...
De nem csinált ez a hulladék semmit...
''Csak akkor nem fogunk Microsoft termékkel szívni, ha ráállnak a proszívógyártásra!!!'' -
p4t4
csendes tag
válasz
matekmatika #1988 üzenetére
Más megoldás???
Nem hiszem el, hogy nem létezik más.... -
p4t4
csendes tag
Sziasztok...
Lenne egy kérdésem... Excel.. szerkesztőléc... Hogy tudom azt megcsinálni, hogy ott ne a fx (tehát a függvény legyen), hanem egyből egyenlőségjel = legyen...
Tudom, hogy meg lehet csinálni, mert az egyik user gépén ilyen volt és a másik is hozzá van már szokva ehhez... Ugyhogy pls HELP!!! -
ssrobi
csendes tag
válasz
matekmatika #1983 üzenetére
Hát akkor nem értem, na majd megpróbálom újra feltepeíteni a progit amit adtál, hátha ott csesztem el valamit, mert az nekem egy PDF szerkesztőt akar megnyitni valamiért, ahelyet, hogy csak simán megcsinálná a PDF-et.
Ez a link nekem kicsit nagyon bonyolult amit adtálMajd nézegetem még egy kicsikét
köszi mindenesetre! -
Dictator^
veterán
válasz
matekmatika #1969 üzenetére
köszi remélem összejön elsőre kicsit bonyolultnak tünik.
még1x köszönöm. holnap valószinüleg átnyálazom. -
Calibos
addikt
Nem tudja valaki hogy kell névjegyet készíteni az Excelben ami utána ki lehet nyomtatni?
-
Lacir
csendes tag
válasz
matekmatika #1980 üzenetére
fero02-nek is köszönöm.
Valóban a feltett kérdésemre az általatok megadott fv a megoldás, de közben mégis az üres cellák számolása mellett döntöttem, így a darabüres fv lett a megoldás, amit így már könnyű volt megtalálnom
Köszönöm az útbaigazítást és a segítségeteket -
matekmatika
tag
A darabteli fv.-t DARABTELI(tartomány;kritérium) alakban kell megadni.
Bár kicsit megtekerve itt használható, ha a kritériumot úgy alakítjuk hogy a ''nemüres'' celláknak feleljen meg, de szerintem itt a DARAB2(tartomány) egyszerűbb lenne.
Ez utóbbi fv. a megadott tartomány területen található kitöltött cellák számát adja eredményül. -
bumper
senior tag
Sziasztok!
Milyen fügvényekkel lehet elérni , hogy bizonyos oszlopokra értve azonos sorokat mutasson nekem?
Pl
Ha az A B és C oszlopok a figyelt részek:
...........A..............B.............C............D Függvény
1.....ablak.........ajtó..........ház..........3........... EZT Mutatja
2......ablak..........ajtó .......ház..........6...........EZT Mutatja
3.......fa .............ablak......ház.........23.........
4.......ablak...........tú........fefa..........2.............
?
Köszi -
Aljas
csendes tag
Hi!
Most egy nagyon egyszerű kérdésem lenne:
Hogy tudnám makrón belül megtudni, hogy az aktuális beállításoknál mekkora a nyomtatási terület szélessége illetve magassága? (Pontosabban egy kinyomtatott oldal mérete hány ''pixel'' a képernyőn)
Vagy az is megoldás lenne, ha valahogy rá tudnám venni az Excelt, hogy fittelt (pl. 1 oldal szélesre és 1 oldal magasra nyújtja) beállítások mellett is figyelembe vegye az általam beszúrt oldaltöréseket...
Ja és #1926-re valakinek ötlet?
[link]
köcc
[Szerkesztve] -
Lacir
csendes tag
Sziasztok!
Van egy sor 30 oszloppal. Ezekbe az oszlopokba kerülnek adatok, de nem mindegyikbe. Azt kéne megszámolnom, hogy hány nem üres.
[Szerkesztve] -
o.g.
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis excel segítségre lenne szükségem. Meg szeretnék fordítani egy táblázatot:
azaz azt szeretném, hogy az utolsó sora legyen az első, az utolsó előtti a második...és így tovább
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
válasz
matekmatika #1969 üzenetére
miért kell a segéd? a keres & színez elv az oké, én lusta voltam hozzá...
-
matekmatika
tag
válasz
Dictator^ #1954 üzenetére
Visszatérve egy korábbi hozzászólásodra, hogy annyira nem lehet nehéz megcsinálni..., lehet, hogy van akinek nem. Nekem azért kellett vele bírkozni egy kicsit. Nem lehetett volna a tételeket cellánként kezelni?
Itt a végeredmény, hozz létre egy új makrót és illeszd be:
Sub Szinezos()
'Hivatkozni szeretnék majd az aktuális munkalapra
'és mivel nem tudom mi most a neve nálad ezért
'először átnevezem ''Tételek''-re
ActiveSheet.Name = ''Tételek''
'Az utolsó sor száma
sor = ActiveSheet.UsedRange.Rows.Count
'Az utolsó oszlop száma
oszlop = ActiveSheet.UsedRange.Columns.Count
'Alapértelmezett szín
szin = 0
'Létrehozunk egy segéd munkalapot
Worksheets.Add.Name = ''seged''
'melyre a ''seged''-del fogunk hivatkozni
Set seged = Worksheets(''seged'')
'Aktívvá tesszük ismét a Munka1-t
Worksheets(''Tételek'').Activate
x = 0
'Két ciklussal végigmegyünk a cellákon
For j = 1 To oszlop
For i = 1 To sor
'aktuális cella
cella = Cells(i, j)
'cella karaktereinek száma
h = Len(cella)
''',''-t keres a szövegben
a = InStr(cella, '','')
'Ha nincs ''a'' értéke: 0 lesz
'Ha van akkor '','' pozícióját adja
If a > 0 Then
elso = Left(cella, a - 1)
masodik = Right(cella, h - a - 1)
'Ha nem talál '',''-t a beírt szövegben
Else
'Akkor az első legyen maga a cella tartalma
elso = cella
'Második tétel pedig nincs
masodik = 0
End If
'A kapott tételeket eltároljuk a segéd munkalapon
If elso <> Empty Then
x = x + 1
seged.Cells(x, 1) = elso
End If
If masodik <> Empty Then
x = x + 1
seged.Cells(x, 1) = masodik
End If
Next i
Next j
'Tételek átnézése azonosak megjelölése
Application.ScreenUpdating = False
Sheets(''seged'').Select
Columns(''A:A'').Select
Selection.Sort Key1:=Range(''A:A''), Order1:=xlAscending, Header:=xlGuess, OrderCustom:=1, MatchCase:= _
False, Orientation:=xlTopToBottom
Do While Cells(1, 1) = Empty
Cells(1, 1).Select
Selection.Delete Shift:=xlUp
Loop
a = 2
b = 1
Cells(1, 2) = Cells(1, 1)
Do While Cells(a, 1) <> Empty
If Cells(a + 1, 1) = Cells(b, 2) Then
Cells(b, 3) = Cells(b, 3) + 1
Else
Cells(b + 1, 2) = Cells(a + 1, 1)
Cells(b, 3) = Cells(b, 3) + 1
b = b + 1
End If
a = a + 1
Loop
Sheets(''Tételek'').Select
i = 1
szin = 2
Do While seged.Cells(i, 2) <> Empty
If seged.Cells(i, 3) > 1 Then
For j = 1 To sor
For k = 1 To oszlop
cella = Cells(j, k)
If cella Like ''*'' & seged.Cells(i, 2) & ''*'' Then
kezd = InStr(cella, seged.Cells(i, 2))
hossz = Len(seged.Cells(i, 2))
h = InStr(cella, '','')
If h > 0 Then
With Cells(j, k).Characters(Start:=kezd, Length:=hossz).Font
.FontStyle = ''Félkövér''
.ColorIndex = szin
End With
If Left(cella, h - 1) = Right(cella, Len(cella) - h - 1) Then
With Cells(j, k).Font
.ColorIndex = szin
End With
End If
Else
With Cells(j, k).Font
.ColorIndex = szin
End With
End If
End If
Next k
Next j
End If
i = i + 1
szin = szin + 1
Loop
Application.ScreenUpdating = True
Application.DisplayAlerts = False
Worksheets(''seged'').Delete
Application.DisplayAlerts = True
End Sub
vagy dolgozd át ezt, itt megnézheted konkrétan mit csinál: [link]
[Szerkesztve] -
febi
tag
Sziasztok, van nekem excel fájlom ahol az ''1''-fülön vannak adatok és a ''2''-n is vannak adatok.Azt szeretném megcsinálni, hogy a ''2'' fülön lévő adatok C oszlopában lévő adatokat hasonlítsa össze az ''1'' fülön lávő C oszlopával és ha talál ugyanolyat akkor az ''1'' fülön talált azonos adatok sorait szinezze be vagy jelőlje meg nekem vhogyan PL. a D oszlopba rakjon a találatokhoz egy ''flag''-et. Vki esetleg tud nekem mondani egy egyszerű megoldást?
Köszi előre is. -
Dictator^
veterán
válasz
matekmatika #1959 üzenetére
nemtudom hogy lesz e még amit ki akarok emelni, nem tudod levezetni a folymatatot? plnak csináld mondjuk 4-el
aztán jó lenne ha átadnád a tudást plsköcc
-
ssrobi
csendes tag
válasz
matekmatika #1953 üzenetére
Ja bocsicsak a lényeget hagytam ki
hibaüzi:
ActiveX component can't create object
jelölt sor:
Set PDF = CreateObject(''PDFCreatorPilot2.piPDFDocument'')
Köszi -
febi
tag
válasz
matekmatika #1945 üzenetére
Köszi szépen. megcsinálta a több, mint 5000 soromat is rendben
Jól müködik a makró -
Dictator^
veterán
válasz
matekmatika #1955 üzenetére
vesszővel vannak elválasztva.
és általába kettesével találhatók egymás mellett igen, de tényleg sokszor ismétlödik, de mindig ugyanaz.
előre is köszi. -
Dictator^
veterán
válasz
matekmatika #1952 üzenetére
á várj hülyén irtam le:
1Pepsi Cola 3dl, Coca-Cola 3dl >ez egy cella
2Pepsi Cola 4dl, Coca-Cola 4dl >ez egy cella
3Pepsi Cola 5dl, Coca-Cola 5dl >ez egy cella
4Pepsi Cola 3dl, Coca-Cola 4dl >ez egy cella
tehát látod 2x szerepel a Pepsi Cola 3dl, ez mondjuk legyen kék, a többi Colákra is más szint szeretnék.
hü de hülyén lehet ezt leirni -
matekmatika
tag
válasz
Dictator^ #1951 üzenetére
Hát lehet, hogy rosszul gondolkodom, de ha egy programnak végig kell néznie egy adott területet, hogy van-e egyforma szó, akkor valahogy keresnie kell. Igaz nem neked, hanem a programnak.
A példádat nézve viszont nekem úgy tűnik megsem szavakat kell összehasonlítani, hanem cellákat. Az én eredeti elképzelésem szerint pl. Coca-Cola 3dl és a Coca-Cola 4dl összehasonlítva a Coca-Cola azonos lenne, a 3dl és a 4dl különböző. De neked nem ez kell ezek szerint, hanem hogy az összes Coca-Cola 3dl egy színű legyen illetve az összes Coca-Cola 4dl is csak mondjuk másmilyen színű. Ha jól értem. -
Dictator^
veterán
válasz
matekmatika #1948 üzenetére
én nem keresni akarok csak átállitani az egyes szavak szinét, ezt 1x kell megcsinálni a proginak és nem hiszem, hogy nehéz lenne, mert amikor 1 név szerepelt a cellába akkor megcsinálta a feltételes formázással.
a szavak amik sokszor elfordulnak pl: Coca-Cola 3dl és ezt vedd hogy elég sok helyre van másolva (cellába), de néha van Coca-Cola 4dl, ezt is más szinnel kéne (és ez is több helyen szerepel). ez csak egy pl volt -
ssrobi
csendes tag
válasz
matekmatika #1947 üzenetére
Kösziii megkaptam!
de persze mivel igen béna vagyok... továbbra is problémám van.. beírom amit a linket adtál, átjavítgatom, és megáll hibával. Ezt hoztam össze:
Private Sub CommandButton5_Click()
Set PDF = CreateObject(''PDFCreatorPilot2.piPDFDocument'')
PDF.StartEngine ''demo@demo'', ''demo''
PDF.Filename = Cells(2, 2)
PDF.AutoLaunch = True
PDF.BeginDoc
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = ''$B$4:$J$49''
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut
PDF.EndDoc
Set PDF = Nothing
End Sub
Mi lehet a gond?Azon kívül, hogy béna vagyok!
-
Djatus
csendes tag
válasz
matekmatika #1946 üzenetére
Köszi
-
matekmatika
tag
válasz
Dictator^ #1942 üzenetére
Tudod előre mely szavak szerepelnek többször több cellában is, mert az nagyban megkönnyítené a keresést, vagy ezt is a programnak kellene megkeresni. Ez utóbbi esetben, ha hosszabb a szöveg baromira lelassítja a keresést.
Milyen szavakról lenne szó? Pl. magánhangzók szerepelnek-e benne, vagy számok? -
matekmatika
tag
1. Nem valószínű, ha neked 500 db összefűzendő cellád van, hogy az mind beleférjen majd B1-be. Csak szólok.
2.Hozz létre egy új makrót. (Eszközök-Makró-Makrók..., adj meg valami nevet neki pl. osszefuz, Létrehozás) Majd másold be a Sub osszefuz() és az End Sub közé ezt:
i = 2
Cells(1, 2) = Cells(1, 1)
Do While Cells(i, 1) <> Empty
Cells(1, 2) = Cells(1, 2) & ''|'' & Cells(i, 1)
i = i + 1
Loop
3. Zárd be a makroszerkesztőt. Ugyanott ahol létrehoztad indítsd el. -
Djatus
csendes tag
Sziasztok!
Macroból törölnék munkalapokat (ThisWorkbook.Sheets(ful).Delete). Erre az excel megerősítés kér minden alkalommal. Hogyan tudnám ezt megkerülni? Nem találtam a delete propertyhez semilyen kapcsolót.
Előreis köszi! -
ssrobi
csendes tag
válasz
matekmatika #1928 üzenetére
SZia Sajna nem lelem a progit sehol sehogy
Valami ötlet?
Köszi!!! -
Dictator^
veterán
szükségem lenne, hogy bizonyos szavakat az összes cellából/sorból/oszlopból vagy hogy kiemeljen más szinüvel, ezt kb 3,4 szóval kéne eljátszani.
-
mahatma
aktív tag
sziasztok,
van arra lehetőség az excelben, hogy egy fájlt, amely több munkalapot tartalmaz, hálózatban lehessen használni, és egy időben ketten vigyünk fel adatokat? -
febi
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt ilyen kérdés, de sajnos nincs most időm végignyálaszni az összes hozzászólást. A kérdésem a következő. Hogy lehetne azt megoldani? Pl
az A oszlopban vannak számok és betük vegyesen (500db) azeket szeretném a B1-es mezőben látni egymás mellett, de úgy, hogy el vannak választva egymástól egy | karakterrel.
PL; A1, A2...stb. értékek vannak.
b105554,c554455 és én a B1 cellában ezt szeretném: b105554|c554455
húú. remélem érthetően írtam le?
köszi előre is a segítséget. -
ÉM
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdesm, hogyha én a táblázatomból egy listát csinálok, akkor a felső sorban lévő legördülő szűrések között, tudok olyat, hogy a saját általam beállított szűrési feltételek jelennek meg? Tehát mondjuk, beállítok még olyan szűrési feltételt ami az A betűvel kezdődőket írja ki és mondjuk az oszlopban lévő összes elemet nem. -
mr_ricsi
veterán
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Az Űrlapokból a Kombi panelt szeretném használni, csak éppen egymás alatt 140 cellába kellene beszúrnom, és mindegyiknél a csatolt cellát is módosítanom kellene.
Hogyan lehetne ezt automatizálni, mert a Ctrl+C Ctrl+V csak egyesével működik.
Macrohoz nem értek.
A másik kérdésem:
Ha egy cella formátumát beállítom pl. ÉÉÉÉ.HH.NN-ra, hogyan tudnám kötelezővé tenni, hogy a tábla kitöltője ne tudjon más formát, pl.szöveget beleírni?
Köszi. -
matekmatika
tag
Hát...bocs, nem láttam, hogy fizetős, de szerintem ez nem okozhat olyan nagy gondot....
Ha nem boldogulsz vele és érdekel dobj meg egy e-maillel.
például:
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = ''$C$46:$C$59''
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut
természetesen a tartományt írd át ahogy neked megfelel -
Aljas
csendes tag
Egy tapasztalati eloszlás függvényt kellene megjelenítenem, ehhez kéne segítség.
Igazándiból mindegy is, a lényeg, hogy egy olyan diagramot szeretnék létrehozni, amin azt kell ábrázolni, hogy pl. a vízszintes tengelyen 2 és 3 között a ''függvény'' értéke 4.
Ideális esetben üres és teli karika jelöli azt, hogy félig nyít intervallumról van szó, de ez annyira nem fontos...
Tulajdonképpen egy ''lépcsős'' függvényt kéne ábrázolnom.
Jöhet megoldás Excelre, vagy OpenOffice-ra is.
Mindenesetre egy kis ábrát beszúrtam azért, valami ilyesmit szeretnék:
Köszi -
ssrobi
csendes tag
válasz
matekmatika #1924 üzenetére
Ez a Pdf készítő fizetős...így ráirkálja, hogy TRIAL versióval készült..
Illetve még egy gond lenne... aszem fáradt vagyok..mit kell átírni, hogy az excelemet (nyomtatandó területet) küldje PDF re?
[Szerkesztve] -
ssrobi
csendes tag
válasz
matekmatika #1924 üzenetére
oksi értem, viszont akkor ehhez mindenkképpen ez a PDF Creator Pilot kell uugye? Mert én most nyomtatóként feltelepített CUTE Pdf -et használok.
Na de megnézem aztán jelentkezek! -
matekmatika
tag
PDF.FileName = ''HelloPDF_VB.pdf''
sorban a HelloPDF_VB.pdf-t cseréld le erre: Cells(2,2)
(idézőjelek nélkül, tehát: PDF.FileName = Cells(2,2))
Ja, természetesen a B2-be ilyenkor a kiterjesztéssel együtt kell szerepelnie a leendő pdf fájlnévnek. Tehát valami.pdf
Ha kiterjesztés nélkül van akkor azt a fenti sort így módosítsd:
PDF.FileName = Cells(2,2) & ''.pdf''
[Szerkesztve] -
ssrobi
csendes tag
válasz
matekmatika #1922 üzenetére
Köszi! De sajna nem oldja meg ez sem maradéktalanul a problémám, ami az lenne, hogy pl a B2-es cella tartalmát használja mint név amikor elmenit a pdf-t. A B2 mindig változik, tehát nem ugyanaz a név kellene.. Meglehet ezt egyáltlaán csinálni?
Kösz -
matekmatika
tag
válasz
falvaas #1912 üzenetére
Kijelölöd azt az oszlopot amelyiket fel akarod darabolni cellákra, majd: Adatok - Szövegből oszlopok - Tagolt kapcsoló bejelölve <Tovább> - Vessző jelölőnégyzet kiválasztva <Tovább> - Itt formázhatod melyik oszlop milyen formátumú legyen (ha nem akarod formázni akkkor az előbbi <Tovább> helyett <Befejezés>-t is nyomhatsz.
Jah, hogy ez már meg van válaszolva
[Szerkesztve] -
Terminal servereken dolgozunk, excel, hibaüzenet:A vágólapot nem lehet kiüríteni, találkozott ezzel valaki, nem lenne gond de utána folyton ezt adja, és kissé idegesítő.
Előre is köszi
-
falvaas
csendes tag
Sziasztok. Akadt egy excel problémám, megpróbálom illusztrálni:
A cella tartalma formailag: ''1/5/2004,18.45,18.49,17.44,17.49'' , vagyis egy dátum, és 4 szám, az értékeket vesszők választják el egymástól. Hogyan lehetne ebből 5 cellát csinálni úgy, hogy ne nekem kelljen külön mindent beírogatni?
Van valami ötletetek rá?
[Szerkesztve] -
ssrobi
csendes tag
Köszi! viszont hmm
))
érdekes nekem nem pont ezt menti elIletve az a baj, hogy nem irtam le rendesenmit is szeretnék
Tehát még azt szeretném, hogy az egyik cellában lesz egy ''egyedi'' azonosító, ami aztán a pdf file neve kéne hogy legyen..de ezt nem csinálja meg. Próbáltam, hogy másolás, aztán beillesztés..de ezt a makró rögzitő már nem veszi be
Odáig megcsinálja, hogy megnyitja a pdf nyomtatóba, de a file nevét már nekem kell bemásolja (persze nem esik legy az aranygyűrű az ujjamról, de nem így lenne az igazi..no meg a file nevét sem kézzel szeretném bepötyögni....
Nem tudom mennyire sikerült érthetően irjam a gondom
Köszi! -
törölt tag
Hy ! Sürgős segítségre lenne szükségem... A feleadat az , hogy van egy évszám, de nincs közte semmilyen elválasztó : 20011123 Egy üres oszlopba be kell tenni az évszámot nevezetesen 2001 és ezt 80-szor elismételni különböző dátummal... Nincs erre valami függvény? Délig kellene válasz-,- Előre kösz
[Szerkesztve] -
-
ssrobi
csendes tag
Sziasztok!
Telejesen kezdő vagyok makrókban, mégis próbálkozok veleEddig ami kellet azt makrórögzitővel megcsináltam vagy sikerült itt a fórumban megtaláljam hála nektek
Most azonban megakadtam
Kérdésem lenne, hogy valahogy meg lehet-e oldani (gondolom makróval) hogy 1 gomb megnyomásával PDF-et csináljon. Tehát kiválassza az excel az egyik nyomtatót (PDF nyomtatóra gondolok) és ki is ''nyomtassa''?
Majd lesz még más isDe most ez lenne a legfontosabb
Előre is köszi!
ÜDv: ssrobi -
Dictator^
veterán
másik hülye kérdésem, hogy az első sorba irott dolgokat, szeretném ugy felállitani mintha az a 0. sor lenne, és az elsőtől kezdödjenek a felsorolások, ez egy dvd lista lesz, tehát az első sorba van pl hogy film cime, hangsávok stb és az rögzitve van, igy lapozásnál is látszik hogy az első sorba lévő rögzitett dolog, de hogy csináljam meg hogy az első sor a 0. sor legyen és csak utána kezdödjön a felsorolás?
bocsi ha hülyén fogalmaztam de fáradt vok, remélem érthető kkthx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest