- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grandi
aktív tag
Biztosra veszem, hogy egy egyszerü kérdésem van, csak én nem tudok rájönni a megoldásra.
Órák óta szenvedek már vele.Adott egy 5 cellás táblázat.
Ha vágolapra másolok több sort és beillesztem valahova aminek nem sok köze van az excelhez akkor ügye kavarodás lesz benne rendesen.
Hogy tudom ezt megőrizni,hogy úgy vágjam be,hogy ne legyen ez?
Igazából első 3 cellával nincs semmi gond, csak a 4. 5. cellák...
Próbáltam sorkizártat, sorkitöltést, létrehoztam már a kettő közé egy üres cellát amit kitöltöttem meg adtam hátteret stb. de ugyanúgy vágolapra másolva, majd beillesztve a sorok nem kerülnek egymás alá, hanem összefolyva átláthatatlan lesz.
Mivel, vagy hogy lehet azt elérni, hogy ha beillesztem valahova azt az 'arculatot" kapjam,amit ilyenkor az exceltáblázaton látok? Próbáltam már txtbe, worldbe még pdfbe is lementeni hátha.. semmi
Előre is nagyon köszönöm,
Grand
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50