Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grandi
aktív tag
Biztosra veszem, hogy egy egyszerü kérdésem van, csak én nem tudok rájönni a megoldásra.
Órák óta szenvedek már vele.Adott egy 5 cellás táblázat.
Ha vágolapra másolok több sort és beillesztem valahova aminek nem sok köze van az excelhez akkor ügye kavarodás lesz benne rendesen.
Hogy tudom ezt megőrizni,hogy úgy vágjam be,hogy ne legyen ez?
Igazából első 3 cellával nincs semmi gond, csak a 4. 5. cellák...
Próbáltam sorkizártat, sorkitöltést, létrehoztam már a kettő közé egy üres cellát amit kitöltöttem meg adtam hátteret stb. de ugyanúgy vágolapra másolva, majd beillesztve a sorok nem kerülnek egymás alá, hanem összefolyva átláthatatlan lesz.
Mivel, vagy hogy lehet azt elérni, hogy ha beillesztem valahova azt az 'arculatot" kapjam,amit ilyenkor az exceltáblázaton látok? Próbáltam már txtbe, worldbe még pdfbe is lementeni hátha.. semmi
Előre is nagyon köszönöm,
Grand
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 32GB DDR4 3200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Fferi50