- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grandi
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm szépen a segitségedet, sokat segítettél.
Tervem nem sikerült,de már nem érdekel
Egészet lementettem hmtlbe, ahogy mondtad, ha onnan kijelölöm és beillesztem valahova ugyanúgy csúszik, hiába probáltam szerkeszgetni.
Úgyhogy a maga html-t meg feltöltöttem az oldalamra aztán, majd kattingatással megénzik és úgy már átlátható.Köszönöm !
-
Grandi
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi, hogy segítessz.
5 oszlop és 5447 sorról van szó.
Nem számok szereplenek benne.
Az a baj, hogy mivel ez excel, ezért elvesztik az oszlopok szélességüket.
A célom az lenne, hogy egy txt formátumba helyezzem át az excel tartalmát,
eredeti formáját megőrizve.
Ugyanis, így a sorok összecsúsznak a szöveg különböző hosszúsága miatt ( vélhetően ).
ezt szeretném valahogy kiküszöbölni.
Weboldalra kéne belinkelnem, de ha így ebben a formátumban teszem, a 4.-5. oszlop nem követi az excelben megadott távolságot, így a sorok különböző hosszúságúak lesznek és összecsúsznak.
Egyátalán megoldható az, hogy megőrizze az eredeti formátum egy txt dokumentumban?
Vagy egyéb, más megoldás valami program vagy nem tudom?
Azért txtben mert ha ott jó akkor a webfelületen is jó lesz. -
Grandi
aktív tag
Biztosra veszem, hogy egy egyszerü kérdésem van, csak én nem tudok rájönni a megoldásra.
Órák óta szenvedek már vele.Adott egy 5 cellás táblázat.
Ha vágolapra másolok több sort és beillesztem valahova aminek nem sok köze van az excelhez akkor ügye kavarodás lesz benne rendesen.
Hogy tudom ezt megőrizni,hogy úgy vágjam be,hogy ne legyen ez?
Igazából első 3 cellával nincs semmi gond, csak a 4. 5. cellák...
Próbáltam sorkizártat, sorkitöltést, létrehoztam már a kettő közé egy üres cellát amit kitöltöttem meg adtam hátteret stb. de ugyanúgy vágolapra másolva, majd beillesztve a sorok nem kerülnek egymás alá, hanem összefolyva átláthatatlan lesz.
Mivel, vagy hogy lehet azt elérni, hogy ha beillesztem valahova azt az 'arculatot" kapjam,amit ilyenkor az exceltáblázaton látok? Próbáltam már txtbe, worldbe még pdfbe is lementeni hátha.. semmi
Előre is nagyon köszönöm,
Grand
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50