- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Ezt a programkod gombot soha nem hasznaltam, sorry. Sehol mashol nem irtam meg "programkodot" csak itt
legközelebb figyelek ra!Nem kicsit vagy jo, ezekböl igy összerakni latatlanba, mit büveszkedtem
es valoban ez a szitu.En mindig ugy irtam meg ezeket a függvenyeket, hogy ha "ne csinaljon semmit" akartam eredmenyül kapni, akkor szoközt raktam az idezöjelek köze (" "). Egesz egyszerüen azert, mert sok soros kepleteim vannak, amiket huzok jobbra, balra es ezekre mas kepletek hivatkoznak. Ha pl egy HA fv. eredmenye ez: " " akkor a ra hivatkozo keplet (pl egy FKERES) ennel a sornal siman csak nem csinal semmit. Ha viszont ezt: "" adna a HA fv. akkor az FKERES ezt adna eredmenyül ennel a sornal => #NV .
Innentöl viszont borulna az összes többi kepletem, szumma stb.
Jogos, hogy ez igy visszüthet ilyen esetben.
Ezek alapjan rossz ahogy csinalom es van valami banalisan egyszerü megoldas a fenti problemamra, vagy ha ilyen több egymasra hivatkozo kepletem van, akkor ez a jo megoldas, ahogy csinaltam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wuthering Waves
- Synology NAS
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Windows 7
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
legközelebb figyelek ra!
es valoban ez a szitu.