- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
MZsoltee #26217 üzenetére
Sima pivot szerintem minden mai excel tananyagnak kötelező eleme, azzal nem hiszem, hogy gond lenne.
REngeteg anyag elérhető, ha valami youtube-os gyorstalpaló kell magyarul, akkor ez : pl szerintem egész jó. De rengeteg más is elérhető gond nélkül.PowerPivot (és a többi PowerBI feature: PowerQuery, PowerView, PowerMap) már kicsit trükkösebb kérdés, sajnos azt jelenleg nem nagyon oktatják a "sima" excel tanfolyomokon sem, még a haladókban sem, annak ellenére, hogy egyre szervesebb beépül az excel-be, mint alapfunkció.
Először az alapokkal, az Excel 2013 óta alap feature Data Model-lel érdemes ismerkedni :
Sajnos magyar nyelvű anyagot nem találtam, de ez nem jelenti azt, hogy nincs
.
Ezután érdemes belemászni a részletekbe, vannak kifejezetten PowerBI tanfolyamok, (elsősorban kifejezetten controllerek-nek szokták indítani, főleg PowerPivot-ra és PowerQuery-re kihegyezve) , ez itt nem a reklám helye, szóval inkább google-zz rá
Ha nem találsz, dobj PM-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest