- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koob
senior tag
1. multilanguage, de semmi változás nem történik, mégha eltávolítom a Magyar-t az engedélyezett nyelvekből akkor sem.
Alapértelmezett-be, Engedélyezett-be angol-t állítok de nem változik meg a program újraindítására sem!
3. ha belekattintasz egy cellába duplán akkor egy másik sheet-re ugrik (az adatokkal teli *.XLS-ben)... szerintem ismered. (adatbányászatot nem én találtam ki...)
#2468 igazad van (de te is megkeverted az útmutatást rendesen ;)), majd lefordítom magamat, ha addig nem jön válasz a gyorsbillentyű-kombinációkra, műveletek leírására (a lényeg az Excelben való mozgás-cella-kijelölés-kalkuláció esszenciájának az megismerése lenne, mert pl. egy 3200 soros adatokkal teli fájlban már nem lehet egyesével keresgélni, húzogatni egérrel, hanem keményen menne a billentyűzet CTRL, SHIFT, Function billentyűk használata...).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4519
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50