Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Sziasztok!
A következő a problémám.
Van két Cella A és B. Három állapot lehetséges: A<B, A>B, A=B.
Az állapottól függően egy harmadik cellában (mondjuk C) egy jelzőlámpának piros, sárga, vagy zöld jelzést kell mutatnia. A jelzőlámpát úgy kell elképzelni, mint egy sima közlekedésit, azzal a különbséggel, hogy itt egymás mellett legyenek a lámpák. Kb ilyenek az állapotok (a fekete pont az eredetileg piros, sárga, vagy zöld):
○○● ○●○ ●○○
Ezek itt egyébként sima karakterek, nem képek, tehát azt gondoltam, hogy a három állapotot három külön cellába teszem (D,E,F), a C cellában meg írok egy HA függvényt, aminek az eredménye D vagy E vagy F.
Ez idáig jó is lenne, csak az a probléma, hogy a karakterek színét nem hozza magával (nem piros, zöld, sárga a jelzőlámpa, hanem mindig fekete).
Gondoltam, akkor írok egy makrót, ami a feltételtől függően egyszerűen átmásolja a megfelelő cellát. Ez működik is, ha a gombra, amihez hozzárendeltem rákattintok.
Megoldható-e, hogy ez a makró automatikusan, a munkafüzet indításakor lefusson?
Valahogy e kettő megoldás kéne nekem együtt. A HA függvény automatizmusa és persze, hogy szép színes jelzőlámpáim legyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Watch8 44mm (SM-L330) - új
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50