Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Hehe, gondoltam, hogy ez lesz.

Egyébként kifelejtettem, hogy vannak még alvállalkozók, két fajta szállítási mód, raktárköltség, karbantartás, visszahozott áruk stb stb.
Nem sok értelme lenne átküldeni, mert a 122 oldalas szabálykönyv nélkül nem sokat értenél belőle.
Ráadásul még lesz pár nap meló amire végzek, mert ez a gyártásos rész az egésznek kb csak 15%-a, ezen kívül lesz még egy marketinges(árak, reklámok, ügynökök, minőségellenőrzés, kutatás-fejlesztés), egy pénzügyi(részvények, árfolyamok, hitelek, befektetések), egy cash-flow, meg egy egyéb minden apróságnak. Ráadásul mindezt 3 éven keresztül minden negyedévre. Aztán összelinkelgetni őket, hogy alkossanak szép nagy egészet...
Na, panaszkodásnak vége, megyek vissza dolgozni.
Egyébként rájöttem, hogy ez nem fog menni egy nagy táblázatban, most sok kicsit csinálok és azokat próbálom összehangolni.
Kösz egyébként a másikra a választ, majd még jövök ha lesz valami egyszerű kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na, panaszkodásnak vége, megyek vissza dolgozni.
Fferi50