- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pirit28
csendes tag
Sziasztok !
A következő feladat elé állítottam magam.Van egy táblázatom amelyben egy olyan dolgot szeretnék tenni, hogyha kijelölök egy cellát pl: C10 akkor a C1: C2 cella automatikusan szineződjön be ezzel mutatva ,hogy a c oszlopban vagyok éppen.Ha pl:; Az E250-et jelölöm ki akkor meg az E1:E2 cella szineződjön be..Van-e erre valamilyen lehetőség,mert én szétnéztem mindenütt de nem igazán találtam rá választ.2002-es office-t használok.Ha esetleg van rá megoldás akkor szeretném ha nem csak az adott oszlopban levő cella szineződne be ,hanem a kijelölt cella adott sorában levő első cella is.Pl:; kijelölöm a K22-es cellát akkor a K1
2 ill. a 22-es sor A1-es cellája is kijelölve lenne.
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen videókártyát?
- XPEnology
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest