Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacid90
csendes tag
válasz
Delila_1 #15287 üzenetére
A Pivottal nincs semmi bajom azt leszámítva hogy nem ismerem. Megnézte a netten egy-két példát, sőt ki is próbáltam, de nekem nem jó a következő probléma miatt.
A táblázatban az egy személyhez tartozó nevek nem egyformán vannak beírva. pl. ugyanazt a személyt jelöli az "Icu, Icuka, Icus" név. A táblázatban a neveket nem lehet megváltoztatni, de egy szöveg függvénnyel az első három karakter alapján kitudom választani az összes "Icákat" és ezek pontszámait összesíteni. Azt nem értem, hogy a SZUMHA függvénnyel hogyan tudom összesíteni az azonos oszlopban lévő nevekkel, egy másik oszlopban lévő számokat.
Ha egy kicsit bővebben leírnád, vagy egy egyszerű példával megmutatnád azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest