Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bozsozso

őstag

Sziasztok,

Excelben készítem a jelenléti ívemet a munkahelyemen. A túlórát külön sorban jelölöm meg T betűvel. A munka kezdet illetve befejezés 2-2 cellában található külön cellában az óra és a perc egy cellában pedig a ledolgozott munkaóra egy másikban pedig a túlóra. Adott egy másik munkalapon a túlórához szükséges lap aminél viszont a kezdete, vége 1-1 cellában található idő formában(pl.:10:30)

Azt szeretném ha a túlóra amit a sor végén "T" betűvel megjelölök a jelenlétin az óra percek összefűzésével átkerüljön a másik munkalap megfelelő celláiba. Mivel nem minden nap van túlóra ezt a "másolást" meg tudom oldani valami függvénnyel, hogy automatikusan átkerüljenek a másik munkalapra ezen adatok vagy csak valami makróval oldható meg?

Ja és még valahogy a jelenléti első oszlopában található napot az adott hónaphoz tartozó dátumként kellene átteni.

Adott munkalapon a sor végén meg tudom jeleníteni a számomra szükséges formában, de nem tudom, hogy ezeket hogyan tudnám sorban megjeleníteni a másik munkalapon. Ezek nem biztos, hogy egymást követő napok.

Remélem érthetően tudtam leírni

Új hozzászólás Aktív témák