Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
A következő, kimutatástáblával kapcsolatos kérdésem lenne. Érdekes feladat, én nem jöttem még rá a megoldásra.
Adott egy lapított, alaptábla, amelyben minden embernek minden hónapra vonatkozóan fel van sorolva a bére. Minden emberhez tartozik egy felettes, ez is meg van egy oszlopban, minden rekordban.
Egy negyedik oszlop tartalmazza az adott hónapra vonatkozó munkanapok számát. Ez ugye szintén minden rekordnál szerepel, attól függően, melyik hónapról van szó.
A kérdés az, hogy kimutatástáblában hogyan lehetne egy külön (számított) oszlopban megjelenítenem, hogy pl adott munkavállalónak, vagy felettesnek mennyi volt adott hónapban az EGY NAPRA JUTÓ BÉRE.
Ugyanis, ha átlagértékként rakom be a kimutatástáblába a munkanapok számát, attól még a számított mező nem az átlaggal fog számolni sajnos.
Nem tudom világos-e a probléma, nagyon nagy segítség lenne egy jó ötlet.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50