Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
Ezt a Closure-t ismeri valaki? Rohadt jól néz ki, felkeltette az érdeklődésemet. Most meg is tudnám venni elég jó áron egyéb helyről, ami egészen addig jobb üzlet mint a steames ár, amíg nem kap 90%-nál többet
Ugyanez él a King's Bounty Platinum Editionra...Ehh, azt hiszem ez lehet a hátránya annak, ha az embernek van kártyája, mert a vége az hogy túl sok beszerzési lehetőség nyílik meg és állandóan csak a még jobb ajánlatra várok. Amúgy meg nincs túl sok választás.
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
Sziasztok!
Disciples sorozatról kaphatnék pár véleményt?
Láttam a harmadik részéről pár képet, videót. Kellemesen darkos és hangulatos cuccnak tűnt, ezért felkeltette az érdeklődésemet. Viszont mivel a sztori is érdekelne ezért az első részekkel kezdeném és találtam is leárazva Első rész dotemu-n 2 euró, amit még nem használtam (esetleg egy pár szavas véleményt erről az oldalról is szívesen vennék), a második rész Disciples II: Gold Edition GMG-n szintén 2 €. Megérnek ezek ennyit? Egy sötétebb atmoszférájú, jó sztorival rendelkező sorozat, amit szeretnék kapni. Továbbá abban sem vagyok egészen biztos, hogy a fentebb linkelt kiadások mennyire nevezhetőek teljesnek, hiányzik-e belőlük még valami? (Néha ugyanis egész érdekes kiadások születnek pl. "gold" címkével ellátva...).
Előre is köszönet!
-
fuwiradis
aktív tag
Ejnye, igazán leárazhatták volna originen a Mirror's Edge Time trialt is. Az alap kapott 70%-ot, de a dlc ennyi pénzért rohadt drága...
-
fuwiradis
aktív tag
@41967: azt még esetleg el lehetett volna árulni, hogy alfát most fokban mérted vagy radiánban. bár ha nincs megmondva akkor radián, csak fokban sokkal szebb alfa értéke.
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
Hoppá, köszi, ez egészen jól néz ki! A Cognition-ban bízom, hogy megtalálom azt, amit a Still Life első részében... amiért megszerettem. Látom azt is, hogy ez ilyen epizodikus cucc, négy részes. Nem tudom, ilyeneknél, ha már megjelent minden rész, nem szoktak valami bundlet csinálni belőlük? De persze ez a 7 dollár is elég jónak tűnik. Ráadásul a Cat Lady mellett ez is greenlight, adnak majd steam kulcsokat (habár ezzel volt most egy elég felháborító kavarás, de rendeződni látszik...). Különben ez az oldal megbízható? Ugyanis a Desura kulcsokat csak később szeretné majd küldeni, ilyet még nem tapasztaltam, mindig azonnal megkaptam őket.
-
fuwiradis
aktív tag
Van az indiegala store-on ez a a Disciples 3 Bundle: 5 dolcsi a Renaissance és a Resurrection. Megér ez ennyit? Úgy tudom eléggé bugos, de a javított Reincarnation-t meg nem szeretik akciózni..
-
fuwiradis
aktív tag
ha már zene, akkor szerintem ez a music bundle is egy egészen jó kis ajánlat.
-
fuwiradis
aktív tag
Nem lesz Humble Halloween bundli? Pedig le mertem volna fogadni, de a weekly nagyon nem az, mire lejár, akkora meg már nem is aktuális ez a tematika.
A sima humble lesz még vajon a héten? Vagy az most egy hét pihenőre ment el?
-
fuwiradis
aktív tag
válasz cskamacska #48196 üzenetére
Disciples III okosított változata szerintem még így is pofátlanul drága, az alapára meg egyenesen a vicc kategóriába tartozik.
Egyébként Gray Matter is nagyon jónak tűnik, de a 4 fontot kissé soknak érzem érte...
-
fuwiradis
aktív tag
válasz cskamacska #48298 üzenetére
Abba nem látok bele, mi zajlott a kiadó és a fejlesztők között, de az biztos, hogy feltűnően nagy az árdifferencia a reincarnation és az eredetileg kiadottak között (utóbbi gala store-on most is 5 dollárért vihető és elég gyakran akciózzák. és aztán meg ezek a címadások is: gyakorlatilag minden verzió címe egymásnak szinonímái)
Egyébként a sorozat, ahogy láttam, talán a legelső részt leszámítva (ami egyébként szintén igencsak jó játék, még így 2013-ban is) a második résztől kezdődően állandóan zavaros, átgondolatlan kiadások sorozatán esett át... A második részből is megjelent az alapjátéknak és az őt követő 3 kiegészítőnek már szinte az összes lehetséges kombinációban történő kiadása úgy, hogy egyik sem volt a teljes értékű 2. rész, mire végre összeraktak egy gold editiont.
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
válasz Wizard of Oz #48488 üzenetére
ez jó lett volna, csak teljesen lusta voltam regisztrálni accountot emiatt. steamen ez az Alpha Protocol tényleg 4,99€ volt legolcsóbban vagy ez csak valami vicc akar lenni?
-
fuwiradis
aktív tag
ejnye, egy Edna&Harvey The Breakout, de jó lett volna 1 dolcsis csomagba. ettől függetlenül, akinek nem lenne meg, bátran tudom ajánlani a Harvey's New Eyes-t és a Deponia-t, igen jó cucc mindkettő.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz maddionmax #49260 üzenetére
az nem lehetséges, hogy ezt szépen hozzáadják majd a humblihoz?
-
fuwiradis
aktív tag
vannak jópofa dolgok ezen az amazonos akción, de néhol kikerekedett a szemem. Pl. Beyond Good & Evil-ért 6,5 dollárt nem tudom ki álmodta meg, de alaposan el van tévedve...
SR IV meg még mindig drága.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz csaba951 #51139 üzenetére
szerintem SR IV ennél nagyobb leértékelést jó darabig úgysem fog kapni. olcsóbb majd csak akkor lesz, ha nekiállnak az alapárát csökkenteni, de az szerintem várhatóan lassabban fog menni. még előtte egyre gyakrabban leárazzák ugyanilyen mértékben, aztán néhány hónap múlva az alapárát esetleg csökkentik valamennyivel.
persze ott van a bundle faktor, de az mindenütt ott van. ha valamit az ember nem bundleből vesz meg, akkor biztosan rosszabbul járt. de abba sem hiszem hogy beleraknák egy jó darabig, főleg hogy deep silver bundli is nem rég volt... de cáfoljatok meg.
szóval ennyi szerintem nem rossz ár érte (főleg hogy alapból van benne 30 óra játékidő akárkinek, aki szerette a harmadikat. nekem pl. > 70 órám van a the thirdben, IV-ben is biztosan összejönne 50 óra simán), csak hát amazonról ennyiért nem tudom megvenni, mert nem aktiválható.
-
-
fuwiradis
aktív tag
válasz Dilikutya #52196 üzenetére
ez már kicsit off, de: tudok arról az egy héttel korábbi akcióról. akkor is nézegettem, de megmakacsoltam magam és nem vettem meg. mostanra egy kicsit megbántam. jártam már egyszer így az Alpha Protocol-lal, amikor gamersgate-n volt 1,5 font, de csak nem vettem meg lustaságból.
egyébként köszönöm a segítségeket!
-
fuwiradis
aktív tag
az amazonos alpha protocol most 3,74$. várnék egy olyan akcióra mint volt a gamersgate-en (1,5 font, -90%-ban), de lehet hogy véletlenül árazták el annyira és többet nem lesz olyan olcsó. szóval az amazonos változat aktiválható steamen itthonról?
-
fuwiradis
aktív tag
Ejj, GMG-n visszajött egy napra a RAGE -75%. Az előző négy órás akciója alatt nem volt időm megfontolni a vásárlást, most viszont több időm van.
Azt mondtátok, hogy ez aktiválható steamen itthonról, remélem ez azóta sem változott ( ). Elvileg erre jó a -20%-os kód is , szóval 4€ lenne. Mit gondoltok, ennél vajon értelmes, belátható időn belül lesz olcsóbb (mondjuk karácsonykor)?
Más: ez érdekelne még, esetleg valaki megbízható infóval bír?
-
fuwiradis
aktív tag
bocsi, tudom, hogy volt már róla szó, de a lényegről maradhattam le. szóval emlegetitek ezt az 5 dolláros amazon kupont. ez mi alapján jár? több cím vásárlására is be lehet váltani és akkor annyival kevesebb a végösszeg vagy csak egyre? pl. egy 2.5 + 3.4 dodós psychonauts + gray matter elég jó lenne 0.9 dollárért.
-
fuwiradis
aktív tag
amazonos játéklista címeiről, amiknél a kuponok felhasználhatóak, szivárgott már ki valami?
-
fuwiradis
aktív tag
Amazonon a Gray Matter 3.4$. Ez amazonról tölthető. Azonban nem tudom, hogy mivel csak USA-ból lehetne megvenni, ezért a letöltés előtt nézni fogja az IP-t és és ha nem stimmel nem hagyja letölteni? Egyáltalán hányszor lehet letölteni, van amazonnál valami korlát? Ha valaki tud segíteni, annak megköszönném.
Továbbá, ami érdekelne még, az 2.5$-ért a Psychonauts. Kis kereséssel úgy találtam, hogy nincs ezen régiózár, amazon meg steam kulcsot ad szóval nem kellene probléma legyen vele. Ha valami felett elsiklottam volna, akkor kérem valaki javítson ki.
-
fuwiradis
aktív tag
Ha már előjöttek a kontrollerek: xbox vezeték nélküli kontroller úgy tudom jó pc-hez, de kell hozzá venni külön receivert. Na, van valakinek tapasztalata, hogy az mennyire érzékeny? Akarnék venni egyet, hogy használhassam PC-vel, de a logi egerem, ami szintén vezeték nélküli az utóbbi időben rákényszerített, hogy a receiver-ét az egértől 20 centire, vele egyazon magasságban helyezzem el, mert különben nem volt folytonos a mozgás... Rohadtul idegesítő dolog, most egy kicsit óvatosabb vagyok azzal, hogy vezeték nélkülit vegyek-e valamiből vagy sem.
Esetleg egy árajánlat is jöhetne xbox receiver-re, ha megéri. Amit találtam az többezer ft, kész vicc.
-
fuwiradis
aktív tag
válasz cannibal #58314 üzenetére
esetleg ebay-n tudsz ajánlani egy megbízható eladód? most rákerestem és van pár százért első találatok között, de 3 ezerért is. (feltéve persze, hogy te innen szerezted).
Cheesus: köszi, akkor az lesz, hogy ebay-n próbálok keresni egyet olcsóért, aztán ha szar lenne, legalább nem bukok rajta sokat...
-
fuwiradis
aktív tag
Ez megragadta a figyelmem, véleményetek van róla? Our Darker Purpose
-
fuwiradis
aktív tag
GMG szokott krediteket osztogatni jófejségből? Call of Cthulhu van most náluk nagyon jó áron (tudom ajánlani egyébként, ha valaki szereti a horrort, főleg ha Lovecraft-et is), de a kártyámon nem volt elég pénz.
Viszont most beléptem GMG-re, aztán azt állítja hogy van több mint másfél font kreditem, amiről én nem is tudtam. Ugyan vásárlásokért jár egy minimális összeg (eddig kétszer vettem náluk valamit), de abból nem jönne össze ennyi...
slusszpoén: főoldalon azt írja nincs kreditem, a kosárnál meg már van.
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
Igen, vásárlásból lesz kredit, de összesen két vásárlósából nem jönne össze ennyi, amennyi volt.
Nem tudom, valamit elszámoltak, vagy valami.Még valami jut eszembe: ha tisztán GMG kredittel fizetek (mint ahogy most tettem), akkor fizetésnél ellenőrzi a bankkártya adatokat? Mert most vettem észre, hogy éppenséggel kamu adatok voltak megadva, remélem nem lesz ebből még bajom...
-
fuwiradis
aktív tag
válasz djculture #66736 üzenetére
Hát én a registered adatokat változtattam meg kamu adatokra első fizetés után (még valamikor tavaly), aztán most utólag láttam hogy most is a kamu volt regisztrálva, mikor GMG kredittel fizettem.
reelc: de át tudom írni a jó adatokra, csak per pillanat azért nem akarom, mert nem tervezek a kártyámon lévő pénzzel venni egyelőre semmit sem GMG-nél
[ Szerkesztve ]
-
fuwiradis
aktív tag
Igen-igen, kérdezte, hogy mennyi GMG kreditet akarok használni, ott meg megadtam a teljes árnak megfelelő kreditet (ami kupon után adódott), tehát mindent kredittel fizettem.
Csak utólag vettem észre, hogy mindeközben a regisztrált kártyánál a még tavalyi legelső sikeres fizetésem lebonyolítása után azonnal átírt kamu adatok szerepeltek (perszehogy, mivel azóta be sem léptem), ezért kérdezgettem, hogy lehet-e ez probléma, ha úgyis teljes egészében kredittel fizettem most.
-
fuwiradis
aktív tag
The Inner World point and clickhez volt már valakinek szerencsére? Humble store-on egész jó áron mérik és nagyon jónak tűnik, borzasztó hangulatosnak fest
-
fuwiradis
aktív tag
Saints Row 2-3-at vegye megfele, aki eddig kihagyta és ínyére való egy jófajta virtuális marhulás, ahol tényleg játszótér egy teljes város. Másrészt aki vevő lenne egy kis co-opra (akár a harmadik akár a negyedik részben) az sikítson
-
fuwiradis
aktív tag
na, hát ez nagyon jól néz ki, vajon meddig tart az akció? sacred 1-en elgondolkodtam (azt hiszem nincs is meg, sacred-em csak humble-ből van, de ott a második részt adták), disciples II-t meg itt-ott rendszeresen leárazzák drm free változatban (egyszer el is csábultam 2 euróért ), de ez a 3,24 $ még ekkor sem sok érte és ez steames
-
fuwiradis
aktív tag
van valaki, akit a heti humble-ból a három age of wonders érdekelné, de a három divinity meg nem? mert akkor felezhetnénk a csomagot
-
fuwiradis
aktív tag
Közösködnék valakivel bundlestars bundle-ben, akinek nem kell belőle a Disciples III Reincarnation és a Fearless Fantasy, megegyeznénk!
-
fuwiradis
aktív tag
Valakinek nincs az aktuális kéthetes humble-ből felesleges skulls of the sogunja?
-
fuwiradis
aktív tag
Igencsak jó akciók is előfordulnak a gog-on. Kíváncsi leszek erre a Galaxy kliensükre, milyen funkciói lesznek. Ha egy olyan screenshot készítő opció, meg játékidő logolás belekerülne, mint steam-en, az már nagyon tetszene. Ha meg a telepítés is olyan egyszerű lenne, mint ami a steam-en van, akkor még szívesebben venném meg az egyes címeket gog-on, steam helyett. Érdekes lesz.
-
fuwiradis
aktív tag
steamen az "add a non-steam game" opcióval lehet olyan címet hozzáadni, amit más forrásból (GOG) beszereztem, de amúgy a steam-en is elérhető?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest