Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Hardveraprón az árusok 90%-ka ezt csinálja. Szóval oké, hogy ez most feltűnő, de pár mélyen tisztelt árusnál is ott az Alan Wake ezerért, Little inferno, Red Faction, stb. Amint megjelent amazonon a Bioshock 1-2 5 dollárért, rögtön kiegészítették az árusok a szép hosszú listájukat és 2 ezerért árulják is.
Szóval, ha már divat beszólni humble bundle kulcs árusoknak, akkor miért csak ezeknek és miért nem azoknak, akiknek 50 játék van a listájukba és ugyanazt csinálják. Ez kicsit diszkriminatív így.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
Mass Effect 3-ból van már minden DLC egyben kiadás? GOTY, legendary, bárminek is szokás nevezni.
[ Szerkesztve ]
-
-
WayneGace
őstag
Én csak azt nem értem, hogy ezt miért tudják megcsinálni. Mármint elvileg EU-n belül nem lehet hátrányosan és előnyösen sem megkülönböztetni a fogyasztókat. Pár éve Volkswagen sok milliós euró bírságot volt kénytelen befizetni, mert Olaszországban olcsóbban árulta ugyanazt az autót, mint Németországban.
-
WayneGace
őstag
válasz kulerr #35983 üzenetére
Önigazolásért benéztél. Miután nem adták meg neked, lezárod azzal, hogy mindenképp te vagy a hunyó?
Egyszerűen őszintének kellett volna lenned. Kb. így kellett volna. "Szia. Tegnap nem jöttél érte, azóta jött egy ajánlat és odaígértem, ha esetleg ő elállna, akkor természetesen a tied."
-
WayneGace
őstag
válasz ViharVadász #36024 üzenetére
Attól függ mennyit játszol vele. Ha ezer órát, akkor megér 80 eurót is.
-
WayneGace
őstag
Magyar helyesírás szabályait kellene olvasni, mint ezredjére vpn-es szabályt bemásolni.
-
WayneGace
őstag
Bethesda leárazás van Nuuvemen.
-
WayneGace
őstag
[link] Sok-sok komment arról, hogy milyen jó árban adják. Nem tudom. Nem néztem utána. Hátha érdekel valakit innen.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
Risen 2: Dark Waters alapjáték vagy kiegészítő?
Közben megtaláltam a választ.Jó játék?
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz basaharc502 #38925 üzenetére
A youtube videó, ami alapból bejön és bemutatja a játékokat, az azt is bemutatja a végén, hogyan tudod megvenni.
-
WayneGace
őstag
Mos komolyan mi benne a nem szép? Teljesen legális hivatalos disztribútor. Teljesen legálisan meg lehet venni. Hol van az leírva, hogy csak brazil lakos vehet? EA játékokra van egyedül korlátozás.
-
WayneGace
őstag
válasz #57919488 #39753 üzenetére
Ezt íram szószerint: "Hol van az leírva, hogy csak brazil lakos vehet? " Erre te írod, hogy alátámasztom, hogy dél-amerikai vagyok. Erre én, hogy mutasd meg! Mégis hol közlöm én azt, hogy az vagyok, amikor a nuuvemen vásárolok? Most írom harmadjára. Hol kell neked elismerned, hogy dél-amerikai vagy brazil vagy? Mutasd meg! Konkrétan csinálj sceenshotot arról, amikor nuuvemen vásárolsz és paypallal fizetsz, hogy kérdik brazil vagy-e. Ennél egyértelműbben nem tudom leírni.
-
WayneGace
őstag
OMG. Pont mondani is akartam, hogy egyszer lehetne EA is. De úgy voltam vele, az úgy se lesz. Ráadásul nagyon jó csomag lett.
-
WayneGace
őstag
válasz CMDR.Shepard #40119 üzenetére
Kereken két hétig még elérhető lesz ez a humble.
-
WayneGace
őstag
válasz #79621120 #40160 üzenetére
Haha. Van benne valami. Meg a nuuvem se örül gondlom, pont az ő akciójuk kellős közepébe. Ezzel úgy se tud senki versenyezni.
Ha az EA meg mer lépni egy humble csomagot, akkor talán ActivisionBlizzard kivételével bármelyik kiadónak lehet ilyen szép nagy csomagja.BestSecret invitációt privátban adok.
-
WayneGace
őstag
válasz po1son #40255 üzenetére
Mi az, hogy elfogynak a kulcsok? Virtuális az egész. Az EA kulcsgenerátor bedöglik?
Ennél jobb reklámot ki sem találhattak volna. Ráadásul úgy, hogy jótékony célra megy a pénz, gyakorlatilag nem nagyon lesz hír oldal, ami nem közli le. Nem csak játékoldal.
[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
1 azaz egy dolláros a cucc és tele van a topic még mindig ilyenekkel. Ráadásul két helyre is adnak kódot.
-
WayneGace
őstag
HumbleBumble-ről már volt hír, biztos erről is lesz. Egyébként jogosan lehetne felvetni, ha humble hírek vannak, steam akciókról hírek vannak, akkor a több tucat más oldal akciójáról miért nincs? Szóval érdekes meddig megy el az oldal ilyen téren. Mert akárhogy nézem, minden játék hír, részben reklám is.
-
WayneGace
őstag
válasz Csapoati #40747 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy más tollával ékeskednek. A korrekt az lenne, ha odaírnák, hogy kapsz egy origin bundle-t. Linkkel, leírással. De gyanítom ilyen árukapcsolás nem is lehetne humble bundle tulajok engedélye nélkül.
Szóval ez minden, csak nem korrekt így.[ Szerkesztve ]
-
WayneGace
őstag
válasz bullseye #40825 üzenetére
Ez a szöveg. Sértődött kislány duma. Nem azzal van a gond, hogy milyen árat írnak, hanem, hogy ez nem viszonteladói cucc. Még véletlenül sem említik meg a humble origint. Simán perelhetné őket az EA és humble bumble is. Szavuk nem lehetne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest