Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams007
tag
Hali! Az lenne a kérdésem, hogy az alábbi Nuuvem-es játékokra van régiókorlát (mind steames): Wargame: European Escalation, Skyrim: Dragonborn, Sleeping Dogs?
-
Allien
veterán
válasz Psychonaut #37252 üzenetére
A Steames nyárival mi a helyzet? Lesz-e? Ha igen, mikor?
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Heavyrain
őstag
Groupees Build a Greenlight Bundle 3
Ezek jelenleg DRM mentesek,illetve Desurások,de amint megjelenik közülük valamelyik Steamen,azonnal küldika a Steames kódot is.Pick any 2 games for a minimum of $1.50 and support Charity in the process:
-Ocean City Racing
-Broken Earth
-The Howler
-Drip Drip
-Residue
-Paradigm Shift
-Overlight
-Rawbots
-Rooks Keep[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
válasz Heavyrain #37260 üzenetére
Hmm, ebben vannak érdekesek, nekem a Howler, Paradigm Shift meg a Residue tűnik jó vételnek.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Crytek
nagyúr
Nagyon elgagyisodtak ezek a pakkok az utóbbi időben
humble,indiegala,indieroyale meg a groupees isRemélem összekapják magukat és lesznek majd értelmes cuccok is.
Next PC Upgrade: 2022
-
-
dejaris
addikt
-
ayo
veterán
neztem oket de en sztem kihagyom ezeket
OCR nekem annyira nem tetszett. anno probaltam de kb olyan mint egy tabletes jatek - asphalt ha mond vkinek vmit nekem pl jobban bejott
a the howler nem rossz, bar nem is olyan nagy jatek de a mufajban siman jo
en a drip drippel szorakoztam anno sokat, van belole demo is itt
Paradigm Shift
Residueezek nem tuntek rossznak de nem probaltam oket, talan utobbi lehet erdekesebb . de grafikak nekem is tetszettek.
a rawbotsot viszont sokat toltam. nem tudom milyen allapotban van a jatek de en meg akkor kezdtem el mikor mindent cmdbol kellett csinalni. pl hogy elinduljon a jatek stb szoval amolyan prealfa alfa volt. az otlet jo meg szep csak egyelore szenvedes volt annyira nem volt kesz.
rawbots amugy ahhoz kepest hogy utolsonak van berakva viszonylag menobbnak szamit a tobbihez kepest, de ahogy eszrevettem probalnak inkabb olyanokat berakni amik kevesbe ismertek, hogy ezaltal is kapjanak tobb szavazatot meg tamogatast. remelem valamennyire segitett iranyt adni
http://jateknaplo.blog.hu
-
po1son
addikt
Shadowgrounds - 2T6WI-58EFG-N69R2
Shadowgrounds Survivor - 2HZV7-JXBCR-HQMBASTEAMID/WOT nick: po1son_
-
csaba951
veterán
válasz Csapoati #37261 üzenetére
-1 az Ocean City Racing -re
Miért? 2013 tavaszán jelent meg a játék. Látszik rajta, hogy nagyon alacsony költségvetésből készült, de akkor is kritikán aluli a végeredmény! Gameplay videó.Nekem ez kicsit olyan, mint a Kis Vuk című animációs "film". A készítők szerint ugyanazzal a programmal készítették, mint amivel az AAA kategóriás hollywoodi animációs filmek készülnek. Na, ez most finoman szólva nem látszik a végeredményen!
Az OCR ugyanazzal az Unreal Engine 3-mal készült mint például az Alice: Madness Returns (2011), Batman: Arkham City (2011), BioShock Infinite (2013). A játékon viszont ez még csak nyomokban sem látszik.
-
Agyzuzo
addikt
-
csaba951
veterán
válasz Agyzuzo #37271 üzenetére
Köszi! Én vagyok a hülye, hogy azt hiszem, hogy ennél már nincs lejjebb! Erre mindig van egy lelkes csapat aki ezt megcáfolja! Fast & Furious: Showdown gameplay videó. Esküszöm érdemes megnézni, mert el sem hinném, ha nem látom a saját szememmel! Egyébként a YT videó felbontásán kívül mi ebben a HD?!
-
po1son
addikt
Van még raktáron srácok ebből a kettő játékból...
De hogy most ne feltétlen a gyorsaság győzzön privát üzenetben várom a jelentkezőket az alábbi kérdés megválaszolásával.
"Hány darab arany érmet nyertünk a tavalyi olimpián?"
Elég csak egy számot írni és mennek is a kulcsok...szerk: xon kolléga volt a leggyorsabb... ő kapta a kettő kulcsot...
[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
gmgén hány óráig tart még az akció?
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
sagem
addikt
válasz csaba951 #37275 üzenetére
És ez nem indie játék! Vannak ilyenek hja, a projekt legnagyobb része arra megy el, hogy megvásároljanak egy jól csengő nevet, hogy majd az eladja. Sajnos ilyenek kb. a Trónok harca játékok is (pedig milyen remek alapanyag lenne..).. Mondjuk a jogtulajdonosnak is jár egy fenékberúgás, értem én, hogy pénzért dolgoznak, de azért ilyen silány produkciókhoz nem adnám a filmem/könyvem/akármim nevét..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz csaba951 #37270 üzenetére
Na majd otthon rálesek, 0,75$ azért nem a világvége, de akkor előbb gameplay video.
Húha, megnéztem most a videót. Hát, lehet hogy ez UE 3.0-val készült, de hogy közük sincsen a kihasználásához az tuti. Hiába vették meg, ha 1999-es minőségű textúrákat dobáltak bele meg a város is emlékeztet a Midtown Madness-ben látottra minőségileg. Akkor marad a másik kettő, 1,5$-t csak megérnek.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Crytek
nagyúr
Valaki tolta vagy tolja a GOG-os Blade of Darkness-t?
Valaki segíteni mit kell állítani a VGA és a hang résznél hogy működjön?
Next PC Upgrade: 2022
-
ruti
Közösségépítő
válasz po1son #37276 üzenetére
jo a kerdes...de bizti jo volt a valasz?
mert ugye nem 8, hanem 12 a helyes! ha az ovas jogos, felezzuk a kodokat xon-nal :-)
(nem kuldtem valaszt, mert lassu voltam, meg irigy is vagyok, es raerek piszkalodni )Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
x_o_n
veterán
hu az már nem megy,de linkeld már nekem azt a 12 aranyat amit a Londonban nyertünk 2012-ben,mert nekem 8-arany és 4ezüst rémlik,
vagy te más aranyakat is beleszámolsz?nem csak a london?[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
Az olimpia hivatalos éremtáblázata szerint mi magyarok
nyolc számban szereztük meg az első helyet. Ez azonban
nem 8 aranyérmet jelent, hiszen férfi 1000 méteres kajak
kettesben még egyet, női 500 méteres kajak négyesben
pedig még három aranyat is elhoztunk. Ez tehát összesen
12 aranyérem. [link][ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
ayo
veterán
bar nem olimpia de gondolom a temahoz kapcsolodik
itunes szulinap van ezert sok jatek, app ingyen van meg gondolom lesz meg - kizarolag ios felhasznaloknak:
http://jateknaplo.blog.hu
-
bullseye
addikt
Szorul a hurok, csiga! És különben is, tuti csalás volt, és családtagnak adta a játékokat, csak like-okat vadászott vele, égessük meg! ))
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
warcat
veterán
Amúgy GamersGaten is elindult a summer sale,eddig nem nagy szám,de persze befuthat egy jó kis elárazás
EA: It's in the crate!
-
addikt
Az AMD Never Settle Reloadedban adott Tomb Raider milyen verzió, nem tudja valaki? Olvastam olyasmit, hogy bizonyos sírhelyeket, csak bizonyos kiadások tartalmaznak. Ez igaz? Az AMD kódhoz nem jár a Tomb of Lost Adventurer DLC, ugye?
Lényegében arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet (legolcsóbban -- de legálisan) a legteljesebb single player tartalmat beszerezni (extra skin-eket és előre megvehető képességeket adó DLC-ken kívül).
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
addikt
meg ugye single player cuccok megvétele, hogy ne kelljen "kifarmolni"...
és az a DLC nincs benne az AMD promóban gondolom, ugye?
@(#37297) albert8
köszi, nem egészen erre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest