Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobost
senior tag
Néztem folyamatosan, sztem nemrég kerülhetett fel a hirdetés.
Olyan eladón kívül, akinek sok pirosa van nem igazán szeretnék előre utalni... rizikós a dolog, inkább kifizetem a 8500at boltnak.
A go2arena meggondolandó, nincs rossz ára, köszi.
Remélem megbízható üzlet, bár hamar kiderülne. -
Arkennys
addikt
Persze, én se utalok előre.
Csak mondtam a dolgot. Fentebbi kérdésemre is valaki majd mondjon valami okosat, kérem.szerk:
Nem tudtam, hogy emezt beszéled
Na az eredeti szöveg:
Chave ainda não gerada,
pode estar havendo um atraso da produtora.[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
bullseye
addikt
Dobozos játékot így simán kölcsön lehet adni, gyakorlatban és legálisan is, amíg nem kell hozzá fiók, vagy bármilyen regisztráció. Ha regisztráció kell, akkor valószínűleg nem használható.
GoG esetében, bár nincs klasszikus DRM, de fiókfüggő, így szerintem legálisan csak az használhatja, aki megvette a GoG-on.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
Arkennys
addikt
Szerinted ez csakis pesten fordul elő? A javát errefelé is át lehet élni.
De nem megyek bele lakhelyi vitába itt.De rendezvény, bármi ott van javarészt, etc. Nem akarok ott lakni, mivel egészében ellenszenves a hely. Csak az bosszantó, hogy ilyen helyhez kötött akciót én még nem láttam, ami nem pestre irányult.
Mondjuk mindegy is, egy torchlightért nem indítok háborút, csak véleményt fejtettem ki.[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Több szó szerintem ne essen erről itt, elmondtam, mi volt a gondom. Ki itt, ki ott él, mindnek van előnye-hátránya. De hadd ejtsek már két szót róla, hogy mit gondolok, anélkül, hogy jön egy oldalas pesti élet ismertető, aminek mellesleg érintőlegesen is alig van köze a dologhoz
[ Szerkesztve ]
-
-
Arkennys
addikt
Engem is bosszant, hogy te meg a vidékből látsz ennyit, hogy van nekünk disznóvágás és pálesz.
De nem ecsetelem, mennyiben nehéz a dolgunk, mivel tudom, pesten is megvan a mindennapi gond, ha másféle is. Te az ottanit, én az ittenit tapasztalom. Tényleg, kár ezen vitáznunk tovább. Már bánom, hogy beírtam a véleményem, amivel nem akartam elindítani semmit, csupán azt hittem, helyén tudja azt kezelni mindenki. De kérem, valóban fejezzük ezt itt be, ne szemeteljük tovább a helyet. Atyáskodás-minden nélkül mondva.
Elnézést a többiektől, a jövőben tartózkodom a hasonlótól.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
nem a tartalommal volt a gond, hanem a stílussal meg az irányítószámoshoz hasonló kiszólásokkal
én a magam részéről mint pesti elhatárolódom az ilyen sutyerák ötkerstílustól
a kérésem pedig nem atyáskodás volt, hanem szerény javaslat mielőtt a modkerbe megyek kérni, hogy rakjanak rendet ebben a kritikán aluli eszmecserében
teljesen felesleges volt az egészbe beleugranod
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
Befejeznétek végre? Azért olvasom ezt a topicot, hogy jóárísított játékokat tudjak venni erre már 20 hsz óta azt olvasom hogy pest vs vidék. KI NEM SZ*RJA LE? MÁR ELNÉZÉST.
Ez nem neked szólt személyesen, hanem mindenkinek aki ezt nyomatja itt...
[ Szerkesztve ]
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
danih
veterán
Azt hiszem létezik olyan PH browser addon amely megadott usert ignorál
Részemről ez van, nem érdekel olyanok véleménye akik 2 krumplit és egy fél hagymát adnának a játékért, de azt is csak a "sorér", mert amúgy már rég, megjelenés előtt kitolta a warez verzát a chippelt box-szán, és amúgy is sz@r a játék -
djculture
félisten
Igen az volt, Mindenkinek előadták hogy nincs mert csak a központi raktárban található meg. Onnan meg személyesen nem lehet vásárolni .gvh 2millióra büntette is őket akkoriban mert nem egy ember be is jelentette ezt Emiatt lehet már változott kiderül ha elvándorolnak a játékokért a többiek.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Az augmented kiadás tartalmazza a kiegeket, vagy ahhoz is meg kell venni? Artbook, meg zene nem érdekel, és olcsóbban kijön a sima+kiegek mint az augmented.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
Még gondolkozom, de akkor én is így fogom megvenni, 1.30 euróval olcsóbb így, mint az augmented.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
m1sk4r
aktív tag
Na megjöttem!
Én volnék, pár hónapja nem követem figyelemmel az akciókat, emiatt nem voltam Steamen sem. Viszont mai éjszakai műszak szünetében olvasva az e-maileimet felkaptam a fejem az új HB tartalmára.
Ha valaki ki tudna segíteni azzal, hogy megveszi nekem, akkor egy Amazonról származó Steamen aktiválható
Spec Ops: The Line kulccsal tudnám honorálni vagy, ha június elejéig tudja nekem "tárolni", akkor átvenném tőle és felárat is fizetnék a szívességért.[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
-
warcat
veterán
Torchlightot ne felejtsük el,bár a 2. rész elég merész lenne bundleban,de nem lehetetlen,az első meg meh.
Gamersgaten szerintem csak a napi akciósokon van látható timer, a többi ami pl hétvégi stb jellegű akció,akkor amikor alapú,egyébként reggel 9-kor van a nap kezdete náluk elvileg.
EA: It's in the crate!
-
wwenigma
Jómunkásember
1AUD-ért vettem anno Crysis1-et azt igy kellett aktivalni: [link]
Kell hozza egy pogo regisztracio is. Hidd el hogy mukodik.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
JoolsNOS
veterán
Linkelhetnél nekem ilyen hardveraprós crysist. Multkor is irtál egy játékot, hogy már ennyitől meg ennyitől van, de akkor sem találtam. (közben meglett) Amúgy már mindegy, mert 12.5ért megrendeltem zavviról.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
echterion
nagyúr
Az a baj ezzel, hogy túl ingoványos talaj. Mert azért teszem azt, egy WoW acc-ba az ember nem két forintot öl és hát azon kívül, hogy tiltja a blizz, miért is ne adhatná el? Kinek árt vele? Fizetett érte éveken át nem is keveset.
Vagy pl. aki vezet, az sem tart be feltétlenül minden szabályt betűről betűre, de lehet azt úgy is csinálni, hogy másokat nem veszélyeztet vele. Itt is mi történik, ha pl. belinkelsz egy amazonos akciót? Tul.képpen szabályt szegsz, mert itthonról törvényesen nem veheted meg. Ez egy magyarországi fórum, de elnézik, mert lehet, hogy a felhasználók 0,00001%-a amcsiban él.És igen, mivel tiltja a szabályzat az account-ok árulását, így én nem is árulok itt ilyeneket, pedig már vagy egy éve be se léptem a WoW-ba, a panda megjelenése óta nem játszottam, és szívem szerint eladnám, hogy legalább valamit viszontlássak abból a talicska pénzből, amit ezért a blizz-nek adtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest