Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Igen, közben én is rájöttem. Ennek ellenére még mindig closed betaként osztogatnak kulcsokat. Gondolom most már valami extrát ad a játékhoz, mert regisztrációnál ugyanúgy meg lehet ezeket adni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
-
Gergosz2
veterán
vedd inkább helyette ezt:
mirror's edge 4.99 €
Egyik legjobb játék amivel valaha játszottam.És a zenéja az egyszerűen zseniális
(de várjunk most mi a retek van? nézem a listát ott 4.99 € rákattintok ott meg már 9.99 € ?!?!?! o.O
pedig minden EA játékra -50 % van .na most meg jó o.O )
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
-
KubanitoS
veterán
A Singularity szerintem egy kiváló játék. Ha szeretted a Bioshock játékokat, akkor nem szabad kihagyni. Nagyon hasonló "fílinges". Nem tudom miért mondják sokan, hogy gagyi. Ez az időutazósdi marha jól meg van oldva.
A virégboltit toltam végig régen, de ezt most nem fogom kihagyni ennyiért.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
JSaN
addikt
-
cskamacska
addikt
Márpedig én checkoutnál én nem látok semmi ilyesmit. De ha valami csoda módon működik is, elég gány módon van megoldva. Nem gond, az egész Origin olyan amilyen, az lenne a csoda, ha éppen ez lenne jól kivitelezve Még a mai napig nem lehet normálisan böngészni a játékok között, a teljes játéklistát csak haxolással lehet elérni.
De éppen Impulsenál is email címre lehet játékot ajándékozni, ha elírtad a címet, akkor így jártatok, ha nem, akkor vagy elfogadja a kliens mint új ajándékot, vagy nem.
mod: Találtam linket ahol épp ezzel foglalkoztak. Origin talán az egyetlen olyan webshop a világon, ahol elméletileg lehet ajándékozni, gyakorlatilag meg nem.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Źşë'
addikt
vigyáznak, még csak véletlen se járjon jól az ember... undorító banda...
(elvileg az x időnél (talán 2év) régebbi játékaikat sem lehet originbe regezni, külön tapsot nekik, akkor minek csinálték meg az origint )
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
Ilsyde
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bozont #12370 üzenetére
Legegyszerűbben.
Menüben nyomj egy konzolt. Alapértelmezetten a 0 billenytűvel.
Írd be:
con_restricted 0
Utána írd be szintén konzolba:
map CTF_Vigor
Ekkor az adott pályára ugrik.
A következő pályanevek vannak még:
CTF_Overlook
CTF_Vertigo
TDM_Crash
TDM_Refinery
TDM_Sanctuary
TDM_Station
TDM_Strength
TDM_TensionLive-Die-Respawn
-
Niczo
senior tag
válasz bozont #16081 üzenetére
Annyira nem értek hozzá, nálunk T-Com IP TV-s rendszer van (tehát egy vonalon megy TV, vezetékes telefon, internet). Hátrány, ha kinyomom a modemet se TV, se telefon a család nagy örömére
Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
finest
addikt
válasz bozont #34564 üzenetére
Végül is a Fallout NV volt a legértelmesebb ajánlat a pakkokból. Azért ezek a játékok, amiket itt 3-as csomagokban árulnak, nem érnek már 9900Ft-ot, a pakk maga ér talán 990-et, de az akció azért eléggé el lett túlozva a 90%-os árengedménnyel. Inkább egyet fizet, hármat kapnak kellett volna hívni.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Napelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest