Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kopa
tag
Hali! Valaki nem tudja, hogy amazon summer salen lévő Dragon Age packot lehet e aktíválni nálunk? Illetve akkor Borderlands régiózáras szóval nem megy?:S
-
Kopa
tag
GMG-re van még esetleg valakinek 20%-os kuponja?
-
Kopa
tag
UFO:Aftermath most ingyen van GMG-n.
-
Kopa
tag
Valakinek nincs véletlen GMG-re egy felesleges -20%-os kuponja, megköszönném?
-
Kopa
tag
válasz FehérHolló #16772 üzenetére
Jó tudni és akkor miért adnak mert tegnap vettem egy sniper:GW-t de azért nem kaptam, amik meg voltak azok lejártak...
-
Kopa
tag
GMG-re 25%-os kupon ha valakinek kéne még elvileg a héten működik ( tegnap én fel is használtam ) : PCGMR-ALLIN-GREEN
forrás: http://www.pcgamer.com/sponsored/get-25-off-any-downloaded-game-this-week-from-green-man-gaming-exclusive-to-pc-gamer/
-
Kopa
tag
Yuplayen ti webmoneyval fizettek vagy mivel?
-
Kopa
tag
Amazonos Max Payne 3mat lehet aktiválni vagy régió záras?
-
Kopa
tag
Ez jó játék [link] ?
-
Kopa
tag
Van 7 db Dota2-öm ha valakinek kéne, írjon rám PM-be.
-
Kopa
tag
Valaki esetleg nem vett több db olcsó Borderlands 2 season passt? Egyre beneveznék.
-
Kopa
tag
Ha két emailt kaptam az amazonos 5 dolcsis promócióról akkor 2 játékot tudok olcsóbban venni? ( 2szer is vásároltam régebben)
-
Kopa
tag
Igen!
-
Kopa
tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy a yuplayes Divinity pack az régió záras e?
-
Kopa
tag
Megint van humble weekly most alan wake+ alan wake american nightmare van benne.
Hát megelőztek ...
[ Szerkesztve ]
-
Kopa
tag
Valaki esetleg nem akar beszállni ebbe a packba: [link] ,nekem csak Max Payne kéne belőle?
-
Kopa
tag
Ha valaki felezne egy borderlands packot akkor írjon rám, nekem csak season pass kell.
-
Kopa
tag
válasz Wizard of Oz #46370 üzenetére
És Van Helsingben a co-op még mindig bugos vagy ki van már javítva?
-
Kopa
tag
Yuplayes vagy nuuvemes uplay játékok nálunk aktiválhatóak?
-
Kopa
tag
Nuuvemnél általában milyen gyorsan küldik el a kulcsot?
-
Kopa
tag
válasz Robo sapiens #55208 üzenetére
Bioshock Infinite, Spec Ops, To the moon, Alan wake, The walking dead, Dear esther, Dust, Bastion, The longest journey, meg van pár jó régi játék is. Superbrothers bár az jobb ipaden
[ Szerkesztve ]
-
Kopa
tag
Szerintetek lesz Brothers price match amazonon?
-
Kopa
tag
válasz FollowTheORI #56159 üzenetére
Szerintem meg sokkal jobb a sands of time, warrior within meg two thrones mint a két újabb rész.... Amúgy meg ugyanaz a csapat csinálta mindet
-
Kopa
tag
Én tudtam előbb szerezni kódot, szóval lehet megint újra van.
-
Kopa
tag
válasz Assimilator #61737 üzenetére
-
Kopa
tag
Meddig lehet beváltani? Mert amd oldal nem megy.
-
Kopa
tag
Civilization Beyond Earth regio lockolt vagy kedves orosz barátainktól lehet szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- PlayStation 4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest