Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
válasz s7evcsenko #140350 üzenetére
Nálam csak steames wallett játszik van miből szerencsére
Nekem gyanús, ahogy írtam A-s játékokat nem szoktak "havonta" akciózni, Ennyi volt már kb fél éve is (ez az 50%-) Summárszélnél, meg tuti nem lesz az, hogy mivel 2 hete akciós volt, akkor ott meg nem lesz az. Ha ugyanennyit adnak annak megint nem sok értelme lenne.
Aki megakara még venni így az most megteheti, én abban bízom, és a logika is azt mondatja velem, hogy akkor most még megint a szokásos 50- így is megveszi jó pár ember, szélen meg adunk rá még egy kicsit és mondjuk 60- lesz.Minden jó, ha a vége jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok