Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz csuvicsuva #139151 üzenetére
A forza rajta van a gépen ha jól tudom, a FIFA23-hoz kódot adnak (ami mondjuk eladó mert PS5-re megvan)
[ Szerkesztve ]
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
csuvicsuva
addikt
válasz tomsolo #139152 üzenetére
Köszi.
Van egy potenciális Diablo rajongó vevő a topikban, a II-III pakkot már megvette - egyelőre ajándék kulcsként -, és a IV bundle-et nézte ki magának, de az ugye csak játék megjelenésekor jön. A Forza és a Fifa nem érdekli, eladni csak a kevesebbet érőt tudná, úgyhogy lehet, hogy egyszerűbb, ha vár.
Ja és természetesen jó szórakozást hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Mr.Csizmás
titán
válasz csuvicsuva #139153 üzenetére
xsx-en elgondolkoztam most, hogy a szlovak alzan akcioval €-s msrp alatt van a forzas pakk (494€)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csuvicsuva
addikt
válasz Mr.Csizmás #139154 üzenetére
Mennyi a szállítás?
De vigyázz, mert nincs rá játék.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz csuvicsuva #139155 üzenetére
Valamelyik hatarallomasos alzabox, Parkany vagy Komarom eselyes.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
csuvicsuva
addikt
válasz Mr.Csizmás #139156 üzenetére
Ja, ha közelben vagy, akkor simán.
PS5 mennyi?Szerk: rohadt drága.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #139153 üzenetére
Forza Horizon 5 - amiben gyakorlatilag az első elektromos hajtású Porsche Taycan Turbo S annyira über, hogy 10-ből 9 alkalommal vele hajtottam mindenhová.
Nem a 600+ km/h-s glitchről beszélek.
430+ km/h volt nálam.
[nem-saját-YT-video]Van gyorsabb (bolhaugrásnyival) nála, de ez atomstabil az úton.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
csuvicsuva
addikt
Én már olyan régen elengedtem, hogy nem is emlékszem, melyik volt a kedvenc. Talán a Pista, az még tuning nélkül is kezesbárány volt.
Bár, ha már szóba került, lehet, hogy ránézek a legutóbbi két rész DLC-ire, amíg még tudok, bár csütörtökig már nem biztos, hogy sok értelme van bele kezdeni.
-
Pedro78
senior tag
válasz Mr.Csizmás #139154 üzenetére
Azt irja szlovak menu, ha itthon hasznalod az magyar vagy minimum angol menu?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Hokunda
senior tag
Nagy reményeket már nem fűzök hozzá, de esetleg valahonnan lehetne még venni új (!), garanciával rendelkező HyperX Cloud-ot (nem a II-t hanem az első generációt) a sajátomat tegnap sajnos összetörtem.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Hokunda #139162 üzenetére
Az elég tág fogalom, árukereső ezeket dobta.
Közben sikerült megoldani a HDR-t, tudtam én, hogy az AMD lesz a ludas.
DDU-val le kellett gyalulni a drivert, majd újraindítás után megvárni, hogy felrakja a Basic Display Drivert, engedélyezni a HDR-t, felrakni a legújabb Adrenalin drivert és lőn, maradt a HDR.
-
Anonymusxx
senior tag
Mit jelent a Happy hour az indiegailánál? Már máshol is feltettem a kérdést, illetve googléztam, de értelmes választ nem kaptam, vagy találtam.
Fele annyiért tudom megkapni, vagy micsoda?
-
phenomHUN
senior tag
válasz Anonymusxx #139164 üzenetére
Ha már megvetted korábban (HH előtt), akkor a HH alatti újabb vásárláskor kapsz - általában 3 teljes - bundlet ajándékként.
-
Golden9
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz Anonymusxx #139164 üzenetére
Ha valaki megvesz egy bundle-et teljes áron, akkor Happy Hour alatt X mennyiséget (talán 20?) vehet ajándékként potom áron.
Ha Crytek itt lenne, ő jobban ki tudná fejteni.
-
tomsolo
addikt
Valakit érdekel egy XBOX-os FIFA23 kód?
Privátba jöhet, csakhogy ne öljenek meg ezért a modik.
-
Zó
tag
válasz cyberkind #139119 üzenetére
Kár bezzegelni a PC-s UC-csomaggal. A Last of Usban például a minap javították a camera jitteringet (egérrel jön elő, így "konzolosabb" szemmel nyilván bagatell), az UC-kban meg megjelenés óta benne maradt.
És más Sony-portok is fennakadásokkal kezdtek. A GoW-nak volt a legjobb a híre, az az egyetlen, melyet azonnal próbáltam is, az nálam is rendben volt. (Az egy más kérdés, hogy 2 óra után inkább jegeltem, ment a backlogba.)
-
tomsolo
addikt
Aki nintendozna amazon. den a fehér oled 328 ojró ~ 123 k szállítással
-
Crus
őstag
Annyira perfekt a PS5-ös verzió is, így cirka 7 hónappal a megjelenés után, hogy örömében patchelt is vagy 5GB-ot rajta tegnap. Szerencsére még maradt benne javítani való, ellesznek vele még egy ideig. Ma pl. újra kellett kezdenem egy részétől, mert voltam olyan meggondolatlan, hogy letettem egy létrát, de Pedro felvenni már nem tudta.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz tomsolo #139176 üzenetére
Souls effekt. Mindenen, mindenféle verziót végigtolok, maxolok. Az a durva, hogy még ennyi végigjátszás után is találok benne olyat, amit nem tudtam. Pl. van egy jelenet, ahol Joel elpörget egy hangfelvételt, hogy merre van a Ff. Azt utána meg lehet hallgatni teljes egészében az inventory-ból. Ezt pl. eddig nem vettem észre. De ebben a verzában a trofik egy része is más.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
tomsolo
addikt
Na megjött az XBOX. A hardver nekem tetszik, hogy ilyen kocka, meglepően nehéz a PS5-hez képest. Az is nagy előny, hogy ki lehet kapcsolni a fényeket a konrolleren és a gépen is - bár a kezét letörném aki eldugta a menükben ezt, mivel addigra kiégtem.
Elég kaotikus egyébként a felület - a PS5--é se jó, illetve lehetne jobb - de erről nem a konzol tehet mert lényegében a MS Store-t kapjuk. A menürendszer szerintem borzasztó, 20 féle kategória 20 féle alkategória. A biztonsági rész is nevetséges bonyolult. Kb 2-3 órámba telt mire mindent beállítottam normálisan, mivel nemcsak itt kell piszkálni hanem weben is, telefonon is. Ilyen szempontból a Nintendó a maga puruttyaságával 1 perc alatt átlátható.
Az tetszett hogy a ki lehet rakni a kezdőképernyőre a játékokat.
GamePass nagyjából hasonló szósz mint a PS5, sok egyforma elem van benne - ált. a szarabb címek - árban az ultimate kb ugyanott van mint a PSN Premium + EA.
A letöltés nem tudom, miért de kb harmad olyan lassú mint a PSn. Mondjuk ez is tud "alvó" módban letölteni. Van benne böngésző, de sok köszönet nincs benne, elég lassú, akadozós, kiegészítőket nem támogat, látszik csak ide lett hányva.
A kontroller fogásilag jó, de ceruzaelemes, külön kéne venni hozzá akkut, amit játék közben is lehet tölteni. (Még nem tudom mi lesz mert ez a ceruzaelem töltősdi nekem 2000-es évek, az "akku" meg cirka plusz egy tízes.) DualSense után olyan ez kontroller mintha visszamentem volna az időben, szeret klattyogni mindenhol, a vibráció - bár jó minőségű - azért elmarad a versenytárstól.
Sztem egyébként a GPU túlszaturálja a színeket és amit észrevettem hogy szereti a hangokat is kompresszálni. Utóbbiak a Storeban viccesek mert store videók alatt sztem mono a hang, ezért néha úgy szólnak kb mint a sokol rádió. A felhozatalban egyébként nem sok 120hz-es játék van.
Alapvetően nem rossz, de pozícióban a PS5 az igényesebb réteget - jobb exclukkal, kontrollerrel - , míg ez a fiatalabbakat szólítja meg - több consumer cucc.
-
Moby
addikt
válasz tomsolo #139184 üzenetére
A boxé is heteket megy egy normális kapacitású akkuval, de hogy szar minőségű csörögzörög, az vitán felül áll. Össze sem hasonlítható a DSe-vel.
A túlszaturáltságot nem értem, az nekem inkább beállításproblémának tűnik, alapvetően ilyet én nem tapasztalok jó beállítások, és kalibrált oled mellett.
A hang némileg bonyásabb dolog, ott is beállításokat érdemes nézegetni, mert többféle formátumot is támogat, van dolby atmos is, de az fizetős.
GPU kontra PSN: alapvetően általános tartalomban a GPU értékesebb, jóval több a day1 cím is, ami a PSN mellett szól olyanoknak, akinek az előző generációk kimaradtak, a sony exkluzívok. Ha még pc is akad a háznál, akkor válik igazán megérőssé a GPU. Illetve ez trükközhető/olcsósítható, a kéké sajnos nem, maximum akciót lehet kifogni. Egyébként mindkettőt jó szolgáltatásnak tartom. -
Moby
addikt
válasz Mr.Csizmás #139186 üzenetére
Mi? Milyen 100K-s kontroller? Kérem? Valamivel dárágbb ugyan a DSe, de azért az is megvehető ilyen 2xK környékén. Bitztos elolvastál minden szót?
A box kontrollere nem attól zörög sajnos, mert húszezer, hanem attól hogy szar. A One kontrollere is ugyanannyiba került anno, az még nem csattogott, mint a kovácsüllő, de ezek ilyen kényszeres változtatásban voltak, ha már fejlesztés nem történt, aminek ez lett a végeredménye Ez nem az ár kérdése.[ Szerkesztve ]
-
Zó
tag
válasz tomsolo #139184 üzenetére
A 6 óra számomra már zavaróan kevés. Persze lehet tölteni két etap között, de a gyakorlatban kellemetlenebb macerának éltem meg, mint az akksicserét. Szubjektív, hogy kit melyik zavar, bár az tény, hogy a Sony-kontrollerek akksija nem valami jó, és a trend sem felfelé mutat.
-
echterion
nagyúr
-
Moby
addikt
Meg ez ilyen soníysta hagyomány. A PSVR2 kontrollereinek is ugyanilyen botrányosan szar az üzemideje.
-
Zó
tag
válasz echterion #139189 üzenetére
A tomsolo által tapasztalt DualSense-értékre reagáltam, illetve a saját Sony-kontrolleres tapasztalataimat idéztem meg. A DS3-ból olyan revízió is volt a végén, hogy egy hosszabb etapot sem bírt ki (a bal analóg kar is csak pár hónapig tartott ki). Az egész óriási kínai gagyi volt, noha hivatalos Sony-termék volt. Csak azt tudom a javára írni, hogy 8k volt csupán, olcsóbb mint a korábbi változat.
-
Moby
addikt
válasz Mr.Csizmás #139193 üzenetére
A DSe a DualSense rövidítése lett a playstation-ös köznyelvben. Azért nem DS, mert az a DualShock széria volt (PS1-PS4). Azok voltak a DS1-DS4. DS5 nem lett, lett helyette DSe a PS5-el. Amire te gondolsz az a DSe Edge.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nem erre válasz, hanem a Series topikra, hogy ott ne toljuk túl a pécé vonalat.
Tökéletesen igazad van, én most ilyen "tölthető elem nap" állapotban ragadtam, annyi nyavalygás megy, hogy próbálom mindenkinek elvenni a kedvét mindentől, vagy nem tudom.
Figyeld meg, a TLoU-t meg addig fogom halogatni, amíg addig peccselik, hogy megint nem fog elindulni.
Közben rájöttem, hogy nekem nem csak az Uncharted széria van meg PS fiókomon, hanem a covid eleji osztásból jó sok minden más, például a HZD is, úgyhogy azt már nem kell megvennem pécére. TLoU II meg olyan olcsó, hogy konzol nélkül is megveszem szerintem, előbb-utóbb csak sikerül szerezni egyet legalább kölcsönbe.
-
Moby
addikt
válasz csuvicsuva #139196 üzenetére
Az sosem baj, ha vársz egy játékkal. Ez szinte mindig hálás szokott lenni, csak van úgy, hogy nehéz vele várni, bár már nekem is egyre jobban megy. Totál rá voltam csavarodva a RE4 remake-re, aztán meg sem vettem végül. Ráér. Pedig az még tök okés is, pécén legalábbis.
-
csuvicsuva
addikt
Egyedül a Hogwartsszal nem vártam, mert az ideiglenes home-mal jött, az meg már a sors iróniája, hogy közben megnyertem.
Lehet, hogy most kéne belevágnom egy The Walking Dead tévésorozat ultra maratonba, hátha még a zombi/fertőzött feeling is elkapna, aztán közben talán játszanék életemben először egy RE játékkal is.
-
i2k
őstag
válasz csuvicsuva #139198 üzenetére
Hajjaj, azt is ki kellene már végeznem (Hogwarts, 78,5GB) - kellene a további hely az SSD-n, még ha ez viszonylag "kicsi" is...
Lassan 1-1 játék ~200 GB lesz.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz csuvicsuva #139196 üzenetére
Hmm... nekem ebben az egészben az a furcsa, hogy azt mondjátok, hogy a Sony forgalmaz vezeték nélküli controllereket? Mert azért azt a 6-7 órát, amit a Dual Shock, meg az utódja tud, azt bátor dolog vezeték nélkülinek hívni. Az okosvekker a karomon, az pl. biztosan vezeték nélküli, mert 3 hetet bír egy feltöltéssel, miközben 0-24-ben mindent is méricskél. A céges telóm, 2.5 hetet döcög el, az is biztosan vezeték nélküli eszköz. A Switch Pro controller a maga laza 40 órájával, dettó vezeték nélküli.
Az X-es controllerek, a 20mp alatt cserélhető Eneloopokkal dettó vezeték nélküliek. Várjuk, hogy a Sony is eljusson a fejlődésnek ezen meghághatatlnnak tűnő fokára.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Peugeot, Citroën topik
- Metal topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Weblap készítés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs