Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz tomsolo #100586 üzenetére
Most már csak az a 1 kérdésem van, hogy Razer storeba lévő laptopokra is érvényes lesz e az akcio mert ha igen akkor razer blade laptopért 3k dollár helyett 1500 dollár -t kifizetni kb ingyen van kategória. Tuti benevezek rá.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
warcat
veterán
válasz Pocok256 #100601 üzenetére
Ilyesmiben teljesen felesleges volt reménykedni,ráadásul csak egy darab termék rendelhető összesen a kuponoddal.
A 32€ postaköltség röhejes,ennek ellenére egy Orbweavert megfontolnék 65+postáért,de természetesen nincs raktáron.Más: Ejnye,nem mondtátok,hogy neweggen a tomb raider nvidia promót is sikerült elárazniuk pár napja a Dirt Rally amd kupon mellett.
0.01$ volt darabja
Annyi a fejlemény mindkettő ügyében,hogy a vásárlók 5 darab kuponkódot tarthatnak meg, a többit érvénytelenítik.[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Pocok256
veterán
válasz Mr.Csizmás #100603 üzenetére
Ops tényleg akkor maradnak az egerek
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
-
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Az miért van, hogy fizetek kártyával Paypalon keresztül, és jön az sms utána egyszerre a banktól, hogy 1 dolláros bundlenál levont 288 forintot. Most nézem a számlatörténetet, 301 forintot vont le, miután el lett könyvelve.
Elvileg a bank váltja a devizát, nem a Paypal. Mit csinálok rosszul? Lehet egyszerűbb egyből kártyával fizetni, mint Paypalon keresztül?Nem azért a 13 forintért, csak érdekelne, hogy mitől van ez. Előre is köszi a választ!
-
GoZoL
senior tag
válasz leikomessi #100609 üzenetére
Ahol vásároltad az ottani adót még meg kell fizetned, szerintem az van rajta,
-
addikt
Olyat is olvastam már itt, hogy a PayPal most már erőszakos, és minden vásárlásnál át kell állítanod hogy a bankod váltson, különben a PP vált, elég szarul.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
tomsolo
addikt
> Az miért van, hogy fizetek kártyával Paypalon
Mert paypalon fizetsz kártyával.
Ilyenkor mindig ráteszi a paypal a feet a kártyahasználatért. Tölts rá pénzt - topup - és akkor nem lesz ilyen.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
nagyúr
A bankodnál az elszámolás napi árfolyam más volt mint a fizetéskori... vagy azis lehet először középpel befoglalták, és utána eladási árfolyammal könyvelték.
Vagy valami más trükk... meg kéne nézned a bankod kondícióit, hogy számolnak el ilyenkor.Ez valószínűleg a bankod sara és semmi köze a PP-hez.
(#100611) genndy
Ha a PP vált akkor nincs utólagos változás az összegben, mert forintban terhel egyből.
(#100613) tomsolo
PP-nál nincs kezelési költség vásárlásnál... szóval ez sem lehet.
Itt csakis a bank lehet saras.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
leikomessi
aktív tag
válasz tomsolo #100613 üzenetére
Pont a feltöltögetést akartam elkerülni, mert eddig csak úgy tudtam fizetni. Így gyorsabb, mint banki átutalással. Így meg akkor a bank számolja fel az átutalás díját, mivel ha jól látom Paypalon Unicredit számlára utalok. Eddig ez nem volt téma, mivel csak így tudtam fizetni, máshogy nem.
Legutóbbi G2A vásárlásért is változni fog az összeg ezek szerint. Fizetek a Paypal használatért G2A-nak, majd a Paypalnak a kártyahasználatért. Egyszerűbb lesz úgy nézem ha simán kártyáról fizetek. Lehet ennek valami hátulütője? SMS megerősítés kell az ilyen fizetéseknél.
@NetTom: Elképzelhető ez amit mondasz, mert volt az egy dollár decemberben 295 forint. Akkor is 288 forintot számolt fel először, később lett ennyi. Most a dollár KH-nál 298 forint, így annyira nem nagy difi a 3 forint. Valószínű ez a titok nyitja.
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
válasz leikomessi #100615 üzenetére
nézd mennyit ír ki ha egy friendnek utalnál pénzt - ott lesz mennyi ekkora összegnél a kártyhasználat díja
-
NyMRooD
őstag
válasz tomsolo #100616 üzenetére
Akkor igen, de ha fizetésnél használod a paypalt, akkor (általában) nem, olyankor lenyeli az eladó, mint a bankkártyás fizetést is. G2A pl nem nyeli le, ott te fizeted ki, de a steam-en fizetsz így akkor annyit is fog levonni amennyit fizetéskor látsz.
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
leikomessi
aktív tag
Így már világos, köszönöm szépen a válaszokat. Marad ez a módszer, végül is ne akarjak 288 forintos dollárt, mikor 300 forint
-
tomsolo
addikt
0,25 $ DRM Free
1 $ Steam
2,16 $ + Sound TrackUplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen szituációm. Talán esetleg ide jobban illik a kérdés. -
Agyzuzo
addikt
válasz Rison77 #100620 üzenetére
Tippre ki fogja írni, hogy szükséged van az alapjátékra is, mielőtt megvennéd a Season Pass-t... Szívás, én a Dishonored-al jártam így, nem tudtam a DLC-ket megvenni hozzá, aztán végül meguntam és megvettem akciósan Steam-ről a GOTY-t.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Rison77
senior tag
válasz djculture #100621 üzenetére
Season pass NA-ra azt írja kizárólag NA-ban lehet aktiválni(g2a figyelmeztetés szerint) Most próbaképpen beraktam a kosárba, és elengedett a fizetésig teljesen. Akkor ezt azt jelenti, hogy működne vele? Vagy próbaképpen vegyek meg egy kis 1 eurós dlc-t hozzá, és ha az működik alapon, jó lesz a season pass is.
(#100624) NyMRooD: nem, steamen raktam a kosárba.
[ Szerkesztve ]
-
NyMRooD
őstag
válasz Rison77 #100623 üzenetére
Lehet tévedek, de ebből nekem az jön le, hogy G2A tetted a kosárba, de nem ott kell hanem a steam-en tedd a kosárba és ott fogja kiírni.
Szerk.: Akkor viszont megveheted nyugodtan, ha nem írta ki azt, amit ez alatt a hozzászólás alatt ír Agyzuzo. Pontosabban ha nem működne, steam nem engedné megvenni (feltéve, hogy magadnak veszed).
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
Agyzuzo
addikt
válasz Rison77 #100623 üzenetére
Ha nem ír ki figyelmeztetést a kosárban a játék neve alatt, akkor mákod van. Olyasmit kéne kiírnia hogy először az alapjátékot kell megvásárolnod és csak inventory-ba tudod megvenni gift-ként.
Jah igen, lehet ez nem volt egyértelmű STEAM-en kell kosárba tenni, nem G2A-n.
[ Szerkesztve ]
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
tomsolo
addikt
Sokak örömére ez is kapható már
-
i2k
őstag
OFF az OFF-ban:
HumbliBundli Wikli Bundli:
* MISSING: An Interactive Thriller - Episode One
* 7th Guest & 11th Hour Pack
* Tex Murphy Complete Pack
* Tesla Effect: A Tex Murphy AdventurePay $5 or more to unlock!
* Roundabout
* Her StoryA világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #100628 üzenetére
Mekkora szajhák lettek ők is wazzer...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Heavyrain
őstag
-
Zamery
senior tag
válasz Rendo84 #100629 üzenetére
Igen, mert a Payday-nek is van Goat Simulator DLC-je, és fordíva.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
tomsolo
addikt
Épp a scambly refundot intézem - wwenigma nagy örömére - és ezt írja a szőke Austin Powers humbli lány az egyik mellékes kérdésre:
...although our new "Early Unlock" system actually reveals one of the coming month's games:
From now on, the early unlock game for new subscribers will always be from the coming bundle - and we're extending that offer for current subscribers, too! If you choose to pay early, your payment for the coming month will be processed immediately and you will get to play the early unlock game immediately. For February, it's Alien: Isolation, which we think is pretty awesome.
[ Szerkesztve ]
-
tomsolo
addikt
Ma estétől leteh tolni a Dragons Dogma-t. Juhé
-
Lackki
őstag
segítsetek már megérteni ennek az árát...
Privátot hamarabb észreveszem
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
Ha nem mondtam még le a humble havi-t, akkor is jár majd az Alien? Amikor levonásra kerül a pénz, akkor adja a kódot?Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #100643 üzenetére
Szerintem félreértitek. Ő folyamatosan előfizetett a bundlira, ha jól értelmezem és az a kérdés, hogy csak az újaknak jár az Alien, vagy neki is?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nagyúr
-
cskamacska
addikt
válasz Lackki #100638 üzenetére
Hogy Solo kapitányt idézzem:
"japánoknál két varia van:
- vagy dög drága (lásd összes Koie Tecmo cucc)
- vagy tök olcsó (Square) - kiváncsi vagyok a Just Cause 3 meddig húzza"Valami híres japán PSP-játéktermi cucc PC-s mása az összes kiadott tartalommal.
Egyébként van ócóé Nuuvemen, 46/36€ helyett most borzasztó zakciósan 68BRL~4900 forint, és még brazil barátnő sem kell hozzá.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Gaborka30
aktív tag
válasz FollowTheORI #100645 üzenetére
Köszi
Folyamatos előfizető vagyok.. Valóban az nem volt egyértelmű, hogy nekünk is jár-e majd az Alien, vagy "csak" az új előfizetők kapják?
-
tomsolo
addikt
Az megvan hogy ingyenes lett a Consortium aki most felrakja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest