Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Celtis

veterán

válasz #48613632 #41628 üzenetére

Szerintem valamit bonyolultabban csinálsz, mint kéne. Hidd el nem kell másolgatni a fájlokat, nem kell átnevezni, nem kell a sample fájlt kihagyni a letöltésből, csak használni kell. Évek óta nem nyúltam letöltött filmek mappájához, mégis minden rendben van a médiatárban. Pontosan az az elvárás, hogy magától működjenek a dolgok, és ezt tudja is a Kodi.

Én is a kölcsönzőből töltöm le a filmeket, úgy ahogy jön. Szerintem mindegyik mellett ott van a sample fájl, mégsem teszi be a médiatárba a Kodi soha.
    Továbbá, ha egy filmet megtalált vagy kézzel módosítottál, azt nem fogja felülírni, hacsak nem módosítod a scraper beállításokat és frissíted a keresést az adott könyvtárban. Vagyis az automatikus frissítés ami a Kodi minden elindításakor fut csak az új filmeket keresi le, a régieket soha nem bántja.

Tegyél be egy screenshot-ot légy szíves a Kodi-ban a Videók menüben a saját mappádat kiválasztva és jobb klikk forrás szerkesztése képernyőről. (Remélem jól írom fejből.)

Ami a 3D lejátszást illeti. Minden bizonnyal baromi jó képminőséget ad a külső lejátszó meg a madvr csutkáig tekerve, de szerintem jobb lenne először kipróbálni egyszerűen a beépített lejátszóval. Megismerni a működést, majd utána továbblépni.

Új hozzászólás Aktív témák