Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
lazydog #35571 üzenetére
2008 se most volt, konkrét esetre meg sajna már nem emlékszem.
De akkor leírom, én mit látok, ebből kikövetkeztethető, miért az a mondandóm lényege, ami.Nálam 2012-ben volt egy villámcsapás, igaz, nem a házba, hanem valahol a közelben csaphatott le, ugyanis csak az elektronikai cuccok szálltak el, de abból gyakorlatilag minden, pedig szünetmentes is volt előttük, egyik azokból is elszállt, de ment a TV, gázkazán elektronika, modem, műholdvevő, stb.. Akkoriban volt egy synology ds212j nasom, úgy 4-5 hónapos lehetett, a villámcsapás következtében elszállt a lan portja, tehát csodálatosan villogott, miközben nem lehetett elérni. Alaplapot cseréltek egy hónap alatt, és minden jó lett, mákom volt, hogy a benne lévő vinyónak nem lett baja, de akkor elgondolkodtam, ha elszáll a rendszer, és mennek a vinyók, lehet nekem bármilyen vinyókonfig, raid 0-raid 6000 között, ugrik minden. Azóta egy vinyó a fiókban, egy meg a nasban, és mentem a fontosakat rádugni rá lehet viharmentes időszakban, mentem, és vissza a fiókba. Mibe4l így heti 1 órát megy, nem használódik annyira, mintha 168 órát ment volna, és semmiféle viharnak nincs kitéve. Ha a raid-nek van bármiféle előnye ezzel a tutival szemben, azt megfontolnám, de eddig senki se tudott olyat mondani, ami minden szempontból jobb lett volna. Lehet felhőbe szinkronizálni, meg minden, de nekem ez kézzelfoghatóbb megoldás.
Hozzáteszem, akkor elkövettem egy hibát, és egy másik nas formázta a vinyómat, vele minden adatomat, egy progival a 95%-ot sikerült helyreállítani, tehát igyekszem eléggé körültekintően eljárni, mégegyszer nem járnék így, ha nem muszáj..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- EA Sports WRC '23
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest