- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P@ly
tag
válasz
Enszuke #12301 üzenetére
Ezer hála, és tényleg ott van a kicsi pöcök
Ráadásul volt is itthon, és már csak kettő venti csatlakozó kell hozzá vennem!
#drdr
Ahogy ígértem, rátelepítettem az android appot a telefonra. Neve Smart Tools - Sound Meter (ver_1.4.3) 1000%, hogy nem hiteles, DE az arányokat legalább látod, hogy milyen zaja van a Bequeit tápnak.
A méréseket mindegyiknél úgy végeztem el, hogy rátettem a telefont a zárt házra.Szóval a nem hiteles méréseket itt láthatod:
- Lakás: 28-30 dB, amikor asszony és én is csendben voltunk (asszonyt nehéz volt rávenni, hogy kicsit csendben maradjon)
- 3 ventilátor 12V-ról: 44-45 dB
- Gyári AMD PWM-es hűtőventilátor: 37-38 dB (BIOS-ban egyes fokozatra állítva) --> borzadály még így is...
- BeQuiet táp: 32-33 dBSzóval nem hangos. Amikor a winyó dolgozik azt jobban hallottam, akkor a dB értéke felszaladt 40-46 dB-re is!
Tv előtt ülve 32-33 dB volt a zaja a tápnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged