- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juhasz27
tag
Hagga basin-en kívűl az összes Shipwreck pvp terület?
Csak mert összesen 13 van belőle az Arrakis-on ahogy nézem -
Topther szállításra kell, Buggy környékbéli bányászatra. Én először a Topthert raktam össze, de utólag a buggy jobb lett volna. Azzal egy óra alatt simán kifarmolsz egy mk4es topthert. Buggy hátránya, hogy nem tudod elrakni, azaz vihar esetén tud szívás lenni, mint az assault topther - ami meg igazából a teherszállító jelenleg.
-
kozi71
senior tag
Sziasztok!
gportal szervert használ valaki? Mindennap 10 órától egy órán keresztül karbantartás van?
Már harmad napja futok bele.
Másik kérdés, még csak ötödik napja nyomom. Szóval a nagy homokfutó ugyan úgy képes átkelni kukacos részen mint a motor? Nem kapja el könnyebben?
Csak mert most lassan meg lenne rá mindenem.
Döntenem kellene, abba ölöm a nyersanyagom, vagy várok még, és akkor a szitakötő.
Tudom azzal igazán jó farmolni, mindenből jelentőse többet szed ki.
Csak hát a repülés.... -
Hublot
őstag
Gondoltam felszaladok a dűnére, hogy szétnézzek.
Hamar visszakergetett ez a mocsok! -
Viper26
nagyúr
If the "Continue" button is greyed out in Dune: Awakening, it usually means the game can't automatically reconnect you to your previous session. Here are the most common reasons:
Server Issues: Your last server might be offline due to maintenance, a patch update, or a bug. For example, players on the Rigel server recently reported it disappearing from the server list entirely.
Missing Patch or Update: If your game client isn’t fully updated, the continue option may be disabled. Try verifying your game files or manually checking for updates.
Server Migration or Reset: PvP zones sometimes get wiped during Coriolis Storm events, which can affect your saved location and disable auto-continue.
Wrong Server Selection: The continue button may try to place you on a different server if your original one is unavailable. This can cause confusion, especially if your base or progress seems missing.
💡 Quick Fix: Instead of using "Continue," go to the server list and manually select your original server. If you’re unsure which one it was, check your game logs or ask in the community forums. -
Hublot
őstag
Sziasztok. A "Continue" gomb szürke lett, nem tudom folytatni a játékot. Tegnap még jó volt. Van valakinek valami ötlete, hogy ezt a problémát hogyan lehetne orvosolni?
-
Juhasz27
tag
Novver
Én pont azon vagyok -
Novver
senior tag
MK2 sandbike + booster az egyetlen biztos módszer a Vermilius gap átszelésére.
Ezalatt minden lutri.Ha átlendültök a kezdeti részen, gyönyörűen felnyílik a világ.
Második aranykor az Ornothoptered megépítésénél fog kezdődni. Onnantól egyszerűen nincs távolság ami nagy. Ott felpörög a játék. A kezdetén elég lagymatag, de én azt is élveztem őszintén szólva
Archidamas III szerveren a Seekers guild szeretettel vár minden magyar játékost.
Preferáltan Sietch Sajiid, de bárhova mehetsz. -
Nincs, de valószínűleg nem nálad, a gépen lesz a gond. Olvastam róla, elő szokott fordulni játékosoknál. Mivel nem érint mindenkit, így simán lehet, hogy a szerver felé a routeolásban van a hiba 1-1 szolgáltatónál, ezért volt sikeres az, hogy volt aki ideiglenesen internetet váltott - felment 4G/5G netre és utána jó volt, volt aki beiktatott egy VPNt és után ment. Anno volt ilyen hiba megoldásom nekem is Rockstar launcherrel és nagyon régen wowban is. Ha tudod, próbáld ki, hátha megy - én két helyről játszom, mindkettő Telekomos net és - kopp-kopp - nincsen gond.
-
Juhasz27
tag
Elengedtem a dolgot, köszi. Kicsit bánom, de jobb ez így , mint a kukaccal harcolni oda-vissza folyamat ilyen kis szinten.
Más
Van itt olyan akinek server connection lost (P34) hibával ledob a szerver folyamat?
Elég idegesítő és nem hiszem, hogy nálam a hiba mert a többi online játéknál nincs gond. -
Szia!
Nem, ha elengeded, akkor minden elveszik belőle. Durvának hangzik, de pillanatok alatt össze tudod szedni azt amit kell a következő térképpen is, ne aggódj, én így utólag bánom, hogy még 2x visszamentem a cuccokért - 80 órám van benne, folyamatosan fejlődik a karaktered, a játék és a matik gyűjtése. Felesleges, gyorsabban összekapod helyben. Esetleg néhány fontosabb ércet vigyél át, de az MK1-es motorral azért nem egy életbiztosítás oda-vissza járni. Engem elsőre megevett a fenti térképen lévő kukac, pont szembejött miközben a lenti kergetet (térkép területeken át nem üldöz). Utána pár napik volt egy kis PTSD-m, azt hittem mindenhol engem akarnak azok a dögök.
Azóta perce Ornival már könnyebb a dolog.
-
Juhasz27
tag
Második pályarészen vagyok, az a feladat, hogy nyissam meg a térképet és hagyjam el a házamat.
Ha megteszem, vissza tudok még oda menni? Csak mert csomó cuccom van még a kecóban
-
Pedro78
senior tag
[interaktiv terkep] advanced trainerek miatt is jol johet.
[DD mapping tool] ha bejelölsz valamit utána share link gombbal lehet megosztani: -
Pedro78
senior tag
melyik szerveren vagytok?
-
scyllafren
senior tag
60 ora utan azt mondom, a jatek jo
Kedvenc fegyver a Drillshot, jo sima es pajzsos ellenfelek ellen is, 60m felett is hatekony, csak mivel a duplacsovu soretes puskara epul, 2 loves utan reload... De ezzel egyutt is jo kozelre es tavolra is.
-
Viper26
nagyúr
Mi a helyzet, haladtok vele?
-
hunvarlan
aktív tag
Nekem nagyon tetszene a játék de sajnos úgy néz ki hogy pc upgrade kell neki mert eléggé szaggat a játék. Vagy várok vele pár napig hétig hátha lesz valami balance patch. De pl leszedtem a bechmarkot 60+ fps-t adott. Ezért vettem meg steamen. De a minap jött pár patch és azóta sajnos akadozik remélem hamarosan orvosolják a dolgokat.
-
Pedro78
senior tag
A Dune: Awakening egy nyílt világú túlélő
MMOjáték, amely a Frank Herbert híres Dűne univerzumában játszódik. A játékot a Funcom fejlesztette Unreal Engine 5 motorral, és 2025. június 10-én jelent meg PC-re, míg PlayStation 5 és Xbox Series X/S verziók várhatóan 2026-ban érkeznek.A Dune: Awakening egy túlélő
MMO, ahol a játékosoknak navigálniuk kell a sivatag kegyetlen körülményei között. A víz létfontosságú erőforrás, és gyakran holttestekből kell kinyerni. A homokférgek, mint a Shai-Hulud, folyamatos fenyegetést jelentenek; ha egy játékost elnyelnek, minden felszerelése örökre elveszik.A karakterek testreszabhatóak, és öt kaszt közül választhatnak: Trooper, Planetologist, Mentat, Bene Gesserit és Swordmaster. Minden kaszt saját képességekkel rendelkezik, és a játékosok különböző mesterektől tanulhatják meg őket.
A játékosok választhatnak, hogy csatlakoznak-e a Harkonnen vagy az Atreides házhoz, és részt vehetnek a Landsraad politikai döntéshozatalában. A frakciók közötti versengés és a fűszerért folytatott harcok a játék központi elemei.
[Hivatalos oldal]
[Steam]
[Launch trailer]Nem találtam topikot, nem gondolom, hogy ez a játék ne érdemelné meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest