Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Ez van, srácok...
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
nickwearby #4851 üzenetére
Nekem egy tavaszi félévben volt 3D-grafika specim vele, 2 havernak még Assembly is mellé. A 3D-grafika keddenként volt délután, és fél óracsúszással utána az Assembly. Volt olyan, hogy nem jött el 3D-re. Kerestük, de nem találtuk. Volt amikor zsinórban 4-szer nem volt óra, és emailre sem reagált!!! Volt amikor írta, hogy elnézést kér, legközelebb lesz, aztán mégsem volt.
Sőt olyan is volt, hogy 5 perces volt a 3Dgraf, mert mondta hogy el kell mennie, de az Assembly meg lesz tartva... hát haverok mesélték, ott vártak rá, és nem lett megtartva.
Egyébként jól magyaráz meg jófej. Meg szerintem amikor ez volt, kicsit nehezebb volt az élete, talán meghalt valakije. De úgy tudom más félévben is csinált ilyen "nem tartom meg az órákat" dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest