Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
Nemigen tudok zh mentes tárgyról, vagy zh vagy vizsga de vmi van
Leveleket törölgetek, épp egyet találtam:
Az oktatástechnológia nem nehéz, ott Sóki Szabó Lászlót ajánlom.Ott csak egy fogalmazást kelllett írni egy oktatóprogramról, valamint 10 rosszul sikerült fényképet kellett kijavítani valamilyen programmal.(pl photoshop), és azokat megmutatni a tanárnak.Fel is vettem, nekem ez vagy kötelező vagy köt.vál.
Fizikás részen Schillerrel lehet mindig egyezkedni, neki elég egy beadandó. 3éven keresztül bármniyeln tárgyam volt nála, sose voltunk képesek túllépni a Schrödinger egyenleteken
már olyan vicces volt sztem
vagy Bérczi Szani, de ő kicsit sztochasztikus, ha berendel, akkor meg kell jelenned pl kiselőadnod a beadandód
Windows Server rendszeradmin kezdő kollokvium Papp; Sándor; jónak tűnik? Miféle ez?
Jah, átolvasva most ugrik be infós részhez, Képszerkesztés meg Kiadványszerkesztés voltak beadandósak, de már anno is megszűnőben voltak, de mintha épp láttam volna etr-ben Kiadványszekesztést. Előadásért nagyon haraptak, de egy levelet megéri írni nekik. Vmi nagy neves néni tartja, aki a kiadványszerk anyja és szeretné átörökíteni a tudást...
Web animáció Flash-es óra volt még beadandós, bár utsó órán be kell mutatni kiselőadva, de Réthey-Prikkel Brigi a tanár, vele lehet tárgyalni.
Tudtok olyan órát, ami van az elte-n és használható vmire, az életben drága tanfolyamon sajátítható el? Mert akkor inkább itt kéne felvenni, amíg lehetőség van rá. Gondolok itt pl php-ra. De nem igaz már, hogy ennyi év alatt sose tudtam bejutni
Egyéb? Matekot hanyagoljuk, lehet hogy tök jó meg minden, de annyit nem ér nekem mint egy php. Vmi hasznos kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Egér probléma
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3617
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest