Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

válasz Mawyx #4800 üzenetére

köszike. nemtom, web annyira nem izgat, esetleg még flash. mindenképp olyat veszek azért fel, ami valamennyire érdekel :)

php -t meg ha nem veszed fel se vesztes semmit, minden beadando kint van a honlapon, max megcsinálod magadtól ha ennyire akarod. órára én se nagyon jártam..

kozsikkal tárgyalj, elvileg van valami frankó java -s tanfolyam, amit az egyetem kifizet (vagy megállapodás van, vagy akármi). tavaly említette, csak még mi se jártunk utána.

• skoda12

aktív tag

válasz Mawyx #4800 üzenetére

Tudtok olyan órát, ami van az elte-n és használható vmire, az életben drága tanfolyamon sajátítható el?

Sap kurzusokat tudnám ajánlani, ha érdekel a téma. Sap valószínűleg piacvezető marad a területén hosszú évekig, nagy pénzeket lehet vele szakítani, főleg tanácsadóként. Gyakorlatvezető említette, hogy az egyetem idén kötött az sap-val szerződést, ami azért jó, mert spéci tananyagok ingyen lesznek elérhetőek és sok új kurzus is jelenik meg, amikkel sap minősítést lehet szerezni. Kb olyat kell elképzelni, mint Java vonalon a SAI. Az új kurzusok jövőre indulnak el. Valószínűleg, mint eddig is, gyenge előfeltétel lesz a Bevezetés a SAP világába tárgy.

bbazsy: A fent említett BevSap pont olyan tárgy, hogy a félév végéig elég leadni egy beadandót. Ez általában egy esszé (kb 2000 szó), vagy kérsz a tanártól valami anyagot és azt kell angolról lefordítani magyarra (kb 20 oldal, ha jól emlékszem). Sajnos csak 1 kreditet ér.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés