- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
Sziasztok,
hú, de rég jártam itt
Az oprendszeres Horváth László-nál én egy specit vettem fel.
Nagyon rendes és maximálisan korrekt volt.Hogy komolyabb tárgyaknál milyen, azt nem tudom.
De ott pl. egy órán se tartott katalógust vagy névsorolvasást,
csak egyszer kérte a legutolsó előttin, hogy aki ott van, írja fel a nevét, hogy tudjon szólni, ha kell a beadandón valamit javítaniAjánlott 1. de minimum 2. sorba ülni, mert kissé halkan beszél és (nekem) gyorsan,
a táblára pedig helyenként kiolvashatatlanul ír, de lehet, hogy a terem sajátosságai miatt tudtam nehezebben kivenni.Szóval én őt ajánlom.
de nekem jobban bejött az ő óratartó stílusa mint Csörgőé.Annyira feszélyezett, hogy majd minden órán névsor szerint kérdezgetett,
hogy elég nehezen tudtam a tényleges anyagra koncentrálni._______________________
Bazsy,
miért nem ajánlod Vidát Számítógépes grafikához?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest