Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
hangsúlyozom még1x, többféle műszál és rétegezés van, attól hogy vízlepergető, nem biztos, hogy beleizzadsz, vagy ha mégis, biztos nem úgy, hogy megrohadsz benne
De ezt nem ismerem, én csak erről tudok nyilatkozni, mert ezt próbáltam ki. Igaz ez téli, de nem is ennyiért vettem, azóta úgy látszik felment az ára.
Mondjuk akkor sem volt olcsó, de szvsz 20 alatt volt. Meg a kerékpáros mezem sem látom most a kínálatban... viszont nyári mezeket még nem próbáltam... bár lehet csak alsó nadrágot veszek majd, az égetőbb probléma, nyáron tavaly is mindig úgy értem be a munkahelyre, hogy tocsogott a víztől a rövid nadrágom, azért ott lenn középen nem szeretem, ha mindenki szeme láttára vagyok nedves, még akkor sem ha izzadságról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest