Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
hangsúlyozom még1x, többféle műszál és rétegezés van, attól hogy vízlepergető, nem biztos, hogy beleizzadsz, vagy ha mégis, biztos nem úgy, hogy megrohadsz benne
De ezt nem ismerem, én csak erről tudok nyilatkozni, mert ezt próbáltam ki. Igaz ez téli, de nem is ennyiért vettem, azóta úgy látszik felment az ára.
Mondjuk akkor sem volt olcsó, de szvsz 20 alatt volt. Meg a kerékpáros mezem sem látom most a kínálatban... viszont nyári mezeket még nem próbáltam... bár lehet csak alsó nadrágot veszek majd, az égetőbb probléma, nyáron tavaly is mindig úgy értem be a munkahelyre, hogy tocsogott a víztől a rövid nadrágom, azért ott lenn középen nem szeretem, ha mindenki szeme láttára vagyok nedves, még akkor sem ha izzadságról van szó. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De ezt nem ismerem, én csak
Mondjuk akkor sem volt olcsó, de szvsz 20 alatt volt. Meg a kerékpáros mezem sem látom most a kínálatban... viszont nyári mezeket még nem próbáltam... bár lehet csak alsó nadrágot veszek majd, az égetőbb probléma, nyáron tavaly is mindig úgy értem be a munkahelyre, hogy tocsogott a víztől a rövid nadrágom, azért ott lenn középen nem szeretem, ha mindenki szeme láttára vagyok nedves, még akkor sem ha izzadságról van szó.