Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
- számalapon excel, word ?! nanehogymártitkárnőtképezzünk. -> egy másik srác kérdezte nem én, úgyhogy nem bántasz meg
- matalaphoz is írtam egy szépet, de inkább azt nem hagyom bent. a lényeg, h matalapnak nem szabad gondot okoznia. > Este hatkor nem bírok jól koncentrálni, főleg, hogy előtte 8-tól órám volt, mindkét zh előtt, készültem is rá pedig feladatokkal, én is nagyot néztem a jegyre amit kaptam.
snow.man: igazad van, 20-30 éve működött a rendszer, most meg nem. Miért? mert ugyanaz van, mint 30 éve. Ezért nem haladunk semerre, ezért van ennyi buta, sötét ember, mert nem változik semmi, ezért toporgunk egy helybe. Abba is van igazság, amit ti írtok, de abba is, amit én, de valószínű, hogy változni fog a véleményem /teljesen nem fog az tuti/, ha végre sikerül jobban belerázódnom ebbe az egészbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest