Új hozzászólás Aktív témák

• bbazsy

őstag

válasz Matthewus #3826 üzenetére

kezdjük hátulról:

3 hiányzás engedélyezett. azt, h ezt betartják-e az teljesen tanárfüggő, meg kell keresni.
    mondjuk nem teljesen értem, h 'csak előadás van' és 'megtagadható a gyakjegy'. akkor most melyik ? :)

ööö, igazad van ebben szinte teljesen, ez egy ilyen régi eltés hagyomány, h elméletből több van lényegesen. az értelmére még mi se jöttünk rá teljesen, de ez van.
    diszkmatot meg lehet érteni, de baromi sokat kell rajta agyalni. annyit, amennyit vizsgaidőszakban nem tudsz. ajánlom Neked is, hogy vedd fel Farkasnál (A -soknak tart, B -n elfogadják), Ő magyaráz. ott is baromi nehéz követni, de nem lehetetlen. Járait én se bírtam, 1-2 óráján voltam max bent, elég volt.
    ha máshogy nem megy, seggeld be (diszkmat 1 -et én is seggeltem, 2 -t 2-3 hét alatt megértettem, mivel 3. félévben vettem már fel akkor:D). de ha hétről hétre elolvasod (jó vicc, tudom) és filózol rajta pár órát mindig, akkor azért leesnek a bizonyítások.
    anal szörnyűbb lesz, mert ott tényleg érteni kell a bizeket. diszkmatnál még ki lehet ezt kerülni okosan :)

jog és közgáz ? mai világban ? mindenhez.
    tfh céget akarsz alapítani (nem olyan nagy elképzelés ez ma már), tfh van egy terméked amit el akarsz adni és a markettingesek meg át akarnak b*szni (huhúú, ez még gyakoribb:D), stbstb. jó tudni, h egy cég hogy működik (amiben dolgozol akár), jó tudni milyen jogok vonatkoznak rád/a szoftverre (nézd meg az amerikai pereket pl), stbstb.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés