- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
A jog meg a közgáz mihez lesz hasznos? /Nem kötekedés tényleg érdekel, hogy mihez/
Diszkrét matekkal csak az előadás részével volt bajom, a gyakorlaton értettem meg a dolgokat, de a gyakorlaton nem magyarázhatja el az összes tételt, stb-t, az előadáson elhangzott magyarázatok meg nekem nem voltak mindig érthetőek egyértelműek lehet, hogy az is benne volt hogy az előadás nekem pénteken 14-17-ig volt, plusz baromi unalmasak voltak. Linalg előadáson tanultakat meg egész jól tudom hasznosítani gyakorlaton. Meg Szalay sokkal jobb fej, mint Járai. Szerintem Járai, amit csinál az minden csak nem tanítás. Látszik rajta, hogy baromira leszarja, hogy megérted-e vagy nem. Az meg erősen tanárfüggő, hogy átmegy-e valaki valamiből. Kivéve diszkrét matek vizsga. Azt seggelni kell. Én most szívok amiatt, hogy szar volt a középsulis osztályomban a matektanítás / 8 osztályos gimnázium/ abból 4 évig volt normális tanár, de 9-12-ig nem sok mindent tanultunk, amit meg tanultunk azt meg baromi felületesen, rossz magyarázással. /pl volt olyan hogy amit a tanár nem tudott megoldani, feladta házinak, ha meg ő nem tudja nekem miért kéne?/.
/Az elmenést nem másik oktatási intézményre értettem, sem hazaira, sem külföldire./ Remélem nem morzsolódok le, nincsenek nagy elvárásaim magammal szemben, csak annyi, hogy menjek át, tökmindegy milyen jeggyel, az sem érdekel ha tovább tart, mint 6 félév. Nem mindenki születik olyannak, hogy mindent egyből megért, sok tárgyból hasznosabb lenne, ha az előadás is gyakorlat lenne szerintem. Nekem legalábbis.
Más téma: Ha egy tárgyból csak előadás van, és van katalógus és csak az utolsó 4 órára tudok bejárni /konkrétan az Informatika története tárgy/, akkor már nem kaphatok gyakjegyet? HKR-be nem találtam semmilyen szankcionálást erre, csak annyit, hogy vezetni kell a névsort és meg kell őrizni valameddig, de nincs pl meghatározva, hogy bizonyos hiányzási szám felett megtagadható a gyakjegy. A tanár nem olvassa se az etrt meg mailcíme sincs megadva sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Képregény topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 HÓ Garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest