Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
A jog meg a közgáz mihez lesz hasznos? /Nem kötekedés tényleg érdekel, hogy mihez/
Diszkrét matekkal csak az előadás részével volt bajom, a gyakorlaton értettem meg a dolgokat, de a gyakorlaton nem magyarázhatja el az összes tételt, stb-t, az előadáson elhangzott magyarázatok meg nekem nem voltak mindig érthetőek egyértelműek lehet, hogy az is benne volt hogy az előadás nekem pénteken 14-17-ig volt, plusz baromi unalmasak voltak. Linalg előadáson tanultakat meg egész jól tudom hasznosítani gyakorlaton. Meg Szalay sokkal jobb fej, mint Járai. Szerintem Járai, amit csinál az minden csak nem tanítás. Látszik rajta, hogy baromira leszarja, hogy megérted-e vagy nem. Az meg erősen tanárfüggő, hogy átmegy-e valaki valamiből. Kivéve diszkrét matek vizsga. Azt seggelni kell. Én most szívok amiatt, hogy szar volt a középsulis osztályomban a matektanítás / 8 osztályos gimnázium/ abból 4 évig volt normális tanár, de 9-12-ig nem sok mindent tanultunk, amit meg tanultunk azt meg baromi felületesen, rossz magyarázással. /pl volt olyan hogy amit a tanár nem tudott megoldani, feladta házinak, ha meg ő nem tudja nekem miért kéne?/.
/Az elmenést nem másik oktatási intézményre értettem, sem hazaira, sem külföldire./ Remélem nem morzsolódok le, nincsenek nagy elvárásaim magammal szemben, csak annyi, hogy menjek át, tökmindegy milyen jeggyel, az sem érdekel ha tovább tart, mint 6 félév. Nem mindenki születik olyannak, hogy mindent egyből megért, sok tárgyból hasznosabb lenne, ha az előadás is gyakorlat lenne szerintem. Nekem legalábbis.
Más téma: Ha egy tárgyból csak előadás van, és van katalógus és csak az utolsó 4 órára tudok bejárni /konkrétan az Informatika története tárgy/, akkor már nem kaphatok gyakjegyet? HKR-be nem találtam semmilyen szankcionálást erre, csak annyit, hogy vezetni kell a névsort és meg kell őrizni valameddig, de nincs pl meghatározva, hogy bizonyos hiányzási szám felett megtagadható a gyakjegy. A tanár nem olvassa se az etrt meg mailcíme sincs megadva sehol...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Pánik a memóriapiacon
- Futás, futópályák
- Formula-1
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gran Turismo
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T61 - Intel T8100 I 4GB I 160GB I 15,4" WSXGA+ I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest