Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Én már le se fekszem.
Nem szép dolog, de ősszel rászoktam nagyon a hajnali 4 órás elalvásra. Persze amikor 8-ra kéne bemenni ea-ra, nem tudok felkelni, mert úgy lenyomom alvajárva a mobilt és az órát is, hogy nem is emlékszem, hogy csörögtek.
Aztán próbáltam visszaszokni, de nem ment. Ha előbb feküdtem le, már sehogy sem tudtam elaludni. Általában másfél óra forgolódás után feladtam. Ezért kitaláltam, hogyha visszafelé nem megy, akkor majd előre irányba újra a régi rendszert kapom vissza, tehát mindig később fekszem le, hogy újra jó legyen.
Szóval most is azért vagyok ébren tegnap óta, mert újabban délelőtt fekszem le és délután ébredek fel. Ezt odáig fogom csinálni, hogy megint este fekszem le és reggel kelek. De ezt úgy kéne, hogy este 10-kor csicsika és wow, 8 óra alvás és tudok 6-kor kelni.
Mint a rendes iskolás gyerek.Egyébként arra gondoltam, át tudnám szoktatni a szervezetem arra, hogy egy nap nem 24, hanem 48 óra. Kíváncsi lennék, mennyi ideig bírnám, bár ki tudja ...
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest