- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2258 üzenetére
enablen van minden...
mindig utáltam a routereket, meg se tudom számolni mennyit dobtunk már ki, mindig szakadozott vele a net, de gondoltam biztonságos, mögé lehet bújni, nem közvetlen...
most meg az kellene, hogy ne kelljen a vezetéken mindig hasraesnia chellonál be van regizve a gépem ugye, lehet nem tudja másolni ez az smc dobozka a nemtom mit, mac-et vagy ip-t vagy mit kellene tudnia másolni
smc dobozon 3 led van, ebből eleve csak kettő ég, pedig reseteltem is már elégszer, és pont ((i)) tx/rx nem ég, mellette link/act, pwr
hp topicban már próbáltam, több topicba nem megyek, ha így nem megy, akkor egy sokadik topic se segít rajtam
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Formula-1
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest