- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2258 üzenetére
enablen van minden...
mindig utáltam a routereket, meg se tudom számolni mennyit dobtunk már ki, mindig szakadozott vele a net, de gondoltam biztonságos, mögé lehet bújni, nem közvetlen...
most meg az kellene, hogy ne kelljen a vezetéken mindig hasraesnia chellonál be van regizve a gépem ugye, lehet nem tudja másolni ez az smc dobozka a nemtom mit, mac-et vagy ip-t vagy mit kellene tudnia másolni
smc dobozon 3 led van, ebből eleve csak kettő ég, pedig reseteltem is már elégszer, és pont ((i)) tx/rx nem ég, mellette link/act, pwr
hp topicban már próbáltam, több topicba nem megyek, ha így nem megy, akkor egy sokadik topic se segít rajtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest